Ingatlankereső

Balaton déli part - Zamárdi

Kód: Eladó-ház-Zamárdiban-Lh-648

A kedvelt Zamárdiban, a Balaton vizétől 328 méterre lakóház eladó

Szép környezetben, kertkapcsolatos, medencés, kényelmes egyedi tervezésű otthonban lakhat, nyaralhat.

Zamárdiban, a szabad-strand kezdetétől kb. 135 méterre,  a víztől kb. 328 méterre, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 606 m2 térmértékű, teljesen bekerített, összközműves telken, eladó egy dekoratív családi lakóház. A több kilométer hosszú szabad strandon, a jó levegőn, nagyokat lehet sétálni, kerékpározni, esténként gyönyörködhetnek a túlpart fényeiben.

Az ingatlan reálértékben növekvő területen helyezkedik el. Ennek egyik oka a Budapest felőli jó közlekedés: vasút, autóbusz, 7-es számú főközlekedési út, M7-es autópálya és a komp sincs messze. A másik ok, a 2,5 kilométer hosszú, szabadon megközelíthető Balaton part. 

Az ingatlant aszfaltos úton lehet megközelíteni, az autóbuszmegálló kb. 400 méter, az élelmiszerbolt kb. 1700 méter, a vasútállomás és étterem kb. 2000 méter, az M7 autópálya le- és felhajtó 4500 méter távolságra található.

Tulajdonosa a házat igényes, magas műszaki színvonalon, saját családja részére építtette meg. Teljesen készen van, bejezett, már csak használni kell. A kertben található egy 6 m x 3 m méretű 1,5 m mély vízforgatós, polikarbonát fedésű medence. 

A lakóépületet, egy Ausztriában sokat tervezett Építész Team tervezte, felhasználva külföldi tapasztalatait. Tudomásom szerint itt a Balatonnál ezt az egy épületet álmodta meg építész kollégája számára. A lakóház külső egyszerű megjelenése, a helyiségek funkcionális egymáshoz való kapcsolata, berendezések és kiegészítők a belsőépítész, valamint a lakberendező útmutatása alapján kerültek beépítésre. Náluk jobban nem igen értenek az ember lakóépülettel szemben támasztott igényeivel.

A ház kétszintes, földszintet és galériás tetőteret tartalmaz. Olyan utcának hátatfordító lakóház ez, az élet a ház háta mögött, az udvari részen zajlik. A földszint beosztása egyszerű. A nappal használatos helyiség csoport és az éjszaka használatos helyiség csoport (intim zóna) élesen külön válik.

A földszintre belépve az előtérbe érkezünk, innen balra nyílik az egyik hálószoba, szemben a gardrób, jobbra a konyha,- étkező,- nappali szoba a télikerttel és a terasz kapcsolattal. A konyhához közvetlenül kapcsolódik a kamra és a háztartási helyiség. A gardróbból lehet megközelíteni a másik hálószobát, a fürdőszobát és a külön illemhelyet. A nappaliban van egy kandalló. A képeken, a nappali-étkező látható a télikerttel és a közvetlen terasz kapcsolattal. 

A földszint helyiségei:

 • Előtér                          4,05 m2
 • Nappali                     24,66 m2
 • Konyha                       7,59 m2
 • Étkező                       10,50 m2
 • Télikert                     10,59 m2
 • Kamra                         1,95 m2
 • Házt.helyiség              3,20 m2
 • Gardrób                       9,04 m2
 • Hálószoba                  13,13 m2
 • Hálószoba                  11,15 m2
 • Fürdőszoba                  8,28 m2
 • WC-kézmosó               1,35 m2
 • Szerszámos                  7,49 m2
 • Árnyékolható terasz   25,70 m2
 • ÖSSZESEN:            138,68 m2

A képen, az egy térben lévő nappali,- galéria,- konyha,- étkező és télikert látszik. A gondos tervezést követően első osztályú, prémium minőségű anyagok, burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre. 

A képen, a gépesített konyha látható. A konyhából ki lehet látni a kertbe.

A kép, a gardróbot ábrázolja. A gardrób jobb oldala teljes egészében szekrényeket rejt, a másik oldaláról lehet megközelíteni az intim zónát (fürdőszoba, illemhely, hálószoba).

A képek, a fürdőszobában (mosdó,- kád,- zuhanyozó) készültek.

A képen, a külön helyiségben lévő WC-kézmosó látható. A WC - tető, Bidé funkciós.

A képeken, a földszinti terasz kapcsolatos hálószoba látszik.

A földszintről, a képen látható, kényelmes tömör tölgyfa lépcsőn lehet felmenni a tetőtérbe.

A tetőtéri galériából lenézve a nappali szobát láthatjuk.

A képeken, a tetőtéri hálószoba látszik a mélyen üvegezett nyílászáróval.

Tetőtér helyiségei:

 • Lépcsőház               3,25 m2
 • Előtér                      4,45 m2
 • Közlekedő               2,10 m2
 • Hálószoba             17,58 m2
 • Hálószoba             11,64 m2
 • Fürdőszoba             4,96 m2
 • ÖSSZESEN:        43,98 m2

A tetőtéri 43,98 m2 alapterületen felül található még az 5,25 m2 alapterületű erkély és a 31,09 m2 alapterületű, intim tetőterasz.

A kép, a tetőtéri zuhanyozót (zuhanyozó,- mosdó,- WC) ábrázolja.

A képen, a tetőtéri hálószoba látható az erkélykapcsolattal.

Az intim napozó tetőteraszról, és persze a tetőtéri szobák ablakából, a házak között néhol látszik a Balaton. 

A lakóházat tulajdonosa saját kivitelezésében 2009 évben építette. Szerkezetek: beton gerendarács-alap, téglafalazat külső hőszigeteléssel, vasbeton födém, lapostető. Külső homlokzati nyílászárói Hofstädter márkájú hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, automata redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. Minden redőny motoros, távirányítású.

A ház, kert felőli oldalán található egy szerszámos helyiség. A kert szépen parkosított, a virágágyások mulccsal vannak takarva a gyomok ellen, a növényeket a saját fúrt kút vizéből az automata öntözőrendszer öntözi. A térkővel burkolt udvaron 2 gépkocsival lehet parkolni, a kapu automata működtetésű. A képek, a ház és a pihenőkert kapcsolatát ábrázolják.

A képen, a ház háta mögötti intim teraszon megépített, szabadtéri sütögető látható.

Nyáron, a képen látható teraszon zajlik az élet. 

A lakóházba minden közmű be van vezetve. Ki van építve a radiátoros és padlófűtés, a kaputelefon és a riasztórendszer. A helyiségek természetes megvilágítása mélyen üvegezett nyílászárókkal van megoldva.

A nívódíjas ház teljesen készen van, befejezett, a vételt követően csak be kell költözni és használni kell. A strand közeli, fiatal családi ház vételára 299 millió Forint. Egyeztetett időpontban a házat a tulajdonos mutatja be, a jelenlétemben lévő érdeklődőmnek. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.