Ingatlankereső

Balaton-felvidék

Balatoni ingatlanok, eladó ingatlan a Balaton-felvidéken

Keresünk - kínálunk, fizetőképes,- korrekt Vevőink részére, eladó ingatlanokat, házakat, lakásokat, nyaralókat, üdülőket, apartmanokat, telkeket a Balaton-felvidéken. Eladóinknak az ingatlan nyilvántartásba vétele - nyilvántartása, Vevőinknek az ingatlan címe ingyenes.

Balaton-felvidék képekben

Veszprémi Imre: Emberi komédia szoborcsoportja. Káli-medence, Kornyi-tó. Itt forgatta a Szörnyek évadja, az Égi bárány és az Életünket és vérünket című filmjeit Jancsó Miklós.
Balaton-felvidék, egy hullámzó fennsík, mely 150 – 200 méterrel emelkedik a Balaton szintje fölé. A Balaton-felvidéket Várpalota, Veszprém, a Veszprém-tapolcai út, a tapolcai medence keleti pereme és a Balaton határolja.
Balaton-felvidék, Káli-medence, Kornyi-tó.
Balaton-felvidék körzetében jelentős és értékes természetvédelmi területek találhatók. A képen a Káli-medence és a Kornyi-tó látszik.
Balaton-felvidék, Káli-medence
A Balaton-felvidék, Magyarország egyik legszebb és legnépszerűbb idegenforgalmi régiója. A kép a Káli-medencét ábrázolja.
Balaton-felvidék, Tagyon
A Balaton-felvidék szőlő- és borkultúrája kiemelkedő nemzeti örökség. A Balaton-felvidék hegyeinek oldalában, már a rómaiak is szőlőt termeltek.  
Balaton-felvidék, Pécselyi-medence
Balaton-felvidék, Pécsely
A Balaton-felvidék alacsony hegysorai között több jelentős medence így Pécselyi,- káli,- tapolcai medencék találhatók. A Balaton-felvidéken áthalad az országos kék-túra útvonala.  
Balaton-felvidék, ménes Kékkút határában
Balaton-felvidék, lovasok Barnagon
A Balaton régió és azon belül a Balaton-felvidéki Nemzeti Park az ország egyik legjelentősebb és leglátogatottabb turisztikai területe. 
Balaton-felvidék, Salföld. Parasztbarokk kisnemesi kúria.
Balaton-felvidék, Salföld.
A hagyományok közül, a leglátványosabb a Balaton-felvidék falvaiban a népi építészet.  
Balaton-felvidék, utcakép
Balaton-felvidék
A magyarok lakóépületei általában három (szoba,- konyha,- szoba) vagy (szoba,- konyha,- szoba,- kamra) négyosztatúak voltak. A Balaton-felvidéki házak füstöskonyhásak később szabadkéményesek voltak a ház hosszanti oldalán többnyire tornáccal. A németek szabadkéményes konyhát, a szlovákok füstöskonyhát használtak.
Balaton-felvidék, Mindszentkálla Kőtenger.
A Balaton-felvidék egyik turisztikai látványossága a "Kőtenger". GPS: (46°53'22.35"É | 17°33'16.94"K).  
Balaton-felvidék, Nivegy-völgy, Óbudavár.
Balaton-felvidék, Nivegy-völgy, Balatoncsicsó.
Nagy kirándulásokra nyílik lehetőség a Balaton-felvidéki Nivegy-völgyben.
Balaton-felvidék, Nivegy-völgy, birkák.
 Az egész régió a Balaton-felvidéki Nemzeti Park fennhatósága alá tartozik.
Balaton-felvidék, Nivegy-völgy, Szentantalfa.
A Balaton-felvidék csendes, nyugodt, a táj békés, az élet egyszerű.
Balaton-felvidék, Veszprémi-fennsík.
A Balaton-felvidék egyes területeinek gazdasági haszna is van.
Eladó ingatlanok ingyenes hirdetése a Balaton-felvidéken

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.