Ingatlankereső

Kapcsolat, az "ELADÓ HÁZAK" Ingatlaniroda elérhetőségei:

ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda
"ELADÓ HÁZAK" Ingatlaniroda
  • Az iroda neve: "ELADÓ HÁZAK" Ingatlaniroda
  • Az iroda alapításának éve: 2006
  • Az iroda működési területe: A Balaton déli, a Balaton keleti, a Balaton északi, a Balaton nyugati partja, a Balaton régió, a Balaton-felvidék
  • Kapcsolattartó neve: Lőkös Gáborné (Erika) egyéni vállalkozó
  • Web: www.eladohazakingatlaniroda.hu
  • Telefonszáma: +36-30-218-0000
  • E-mail címe: eladohazak@gmail.com  
  • Ingatlanvállalkozás-Felügyeleti Hatósági engedély száma:  | I/28 | I/345 
  • Kamarai nyilvántartási száma: VE55378655
  • PSZÁF hatósági vizsga tanúsítvány száma: 00021768
Tisztelt Ügyfelem, kedves Hölgyem, kedves Uram!

 

Nyitva vagyok a hét minden napján, szombat, vasárnap és ünnepnapokon is. Az eladó balatoni ingatlanok kínálatával várom Önt, egyeztetett helyen és időben a Balaton déli, a Balaton keleti, a Balaton északi, a Balaton nyugati partján, a Balaton környékén, illetve a Balaton-felvidéken. Helyszín és időpont egyeztetéshez, hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

 

Az alábbi űrlap kitöltésével, Ön levelet tud nekem küldeni. Az űrlap automatikusan az "ELADÓ HÁZAK" Ingatlanirodához, azon belül is hozzám, Lőkös Gáborné, Erikához kerül. Ügyfeleim adatait, velük kapcsolatos információkat bizalmasan, üzleti titokként kezelem.

 

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Az űrlapon szereplő adatok csak és kizárólag ingatlanközvetítés célú felhasználást, az ügyfeleim jobb kiszolgálását segítik. Az itt keletkezett adatok az "ELADÓ HÁZAK" Ingatlaniroda kezeléséből nem kerülnek ki. Az adatokat, érdekmúlást követően törlöm. Elérhető vagyok: a 06-30-218-0000 telefonszámon.

Tisztelt leendő Ügyfeleim!

(Néhány szó magamról és vállalkozásomról.)
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Köszöntöm Önt honlapomon, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam, Lőkös Gáborné (Erika) vagyok, az ELADÓ HÁZAK ingatlaniroda tulajdonosa. Nem vagyok tagja egyetlen profitorientált Franchise ingatlanhálózatnak sem, soha nem dolgoztam náluk, és ahogy ismerem magam, nem is fogok. Inkább elmegyek postásnak.

Eladó balatoni ingatlanokkal 1995-ben kerültem kapcsolatba, amikor is együtt dolgoztam a balatonvilágosi ÉPINFORM ingatlanirodával. Akkor és ott, az irodában, én voltam a "mindenes". 2006 évben középfokú ingatlanközvetítő, 2012 évben sikeres PSZÁF vizsgát, 2013-ban felsőfokú ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő képzettséget szereztem, jeles minősítéssel. Azóta is folyamatosan az ingatlan-szakmában dolgozom. Most is én vagyok a "mindenes", és továbbra is, személyesen én intézek mindent.

Az ingatlanközvetítés eredmény orientált foglalkozás. Az ingatlanközvetítő kötelessége és alapvető érdeke, hogy törekedjék az eredmény létrehozására. Ennek az eredménynek az elérésére a módszert, én magam szeretem szabadon megválasztani.

Az ingatlanközvetítésen belül, első osztályú munkára vállalkozok, első osztályú módszerekkel. Nem tudok minden ingatlant felvállalni, csak amennyi a napi időmbe,- energiámba belefér, de amit felvállaltam, annak igyekszem maradéktalanul eleget tenni. Különösen azok a munkák tetszenek és vállalom szívesen a közvetítésüket, ahol a tulajdonos vagy a munkával még megbízott ingatlanirodák futó marketingjénél lényegesen jobbat tudok produkálni.

Munkám során, folyamatosan figyelemmel kísérem a balatoni ingatlanpiacot, az ingatlanforgalmat, a kereslet - kínálat és az ingatlanárak alakulását, így az eltelt időszak alatt jelentős ingatlanpiaci információkra, ingatlanértékesítési tapasztalatokra, helyismeretre tettem szert. Szakértelmemmel, ügyfeleimnek megfelelő információkat,- tanácsokat és személyes szolgáltatásokat tudok nyújtani ingatlaneladáshoz, ingatlanvételhez.

Szakmai téren, folyamatosan képezem magam, keresem a szakma kiválóságainak ismeretségét, igyekszem átvenni módszereiket, tudásukat. Cégem tagja a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének (MIÉSZ).

Fentiek persze nem jelentik azt, hogy minden felvállalt ingatlant el is tudok közvetíteni, de azok közül (Eladóimat és Vevőimet is beleértve), akik bíztak bennem, hallgattak rám, szót fogadtak, nagyobbrészt jól jártak a munkám által, és a barátaimmá, de legalábbis, jó ismerőseimmé váltak. Elveim,- módszereim úgy látszik, beváltak.

Tevékenységemet egyéni vállalkozóként végzem és kizárólag egyetlen szolgáltatásra, balatoni ingatlanközvetítésre specializáltam magam. Létrehoztam, saját szereveren egy 27 oldalból álló speciálisan a Balatonra tervezett honlap rendszert, melyek Balatonra optimalizált kulcsszavai a keresések alkalmával segítik munkámat.

Az ingatlanközvetítési tevékenységemet, a rendeletekben előírt engedély alapján, törvényesen végzem. Az engedély kiadásához szükséges személyi és tárgyi feltételeknek (erkölcsi bizonyítvány, szakmai képesítés, névjegyzék, eszközök), megfeleltem, így jogosult vagyok üzletszerű ingatlanközvetítő tevékenység végzésére, azaz házingatlanok, házak, nyaralók és telkek adásvételének, cseréjének, bérletének közvetítésére.

Megbízási szerződésünk (innen letölthető: Megállapodás.pdfMegállapodás.docx) amit ajánlok, könnyen érthető, kizárólagosság nélküli megbízás, nincs benne apró betűs rész, nincsenek benne rejtett költségek, nincs regisztrációs díj, nincs felmondási díj, nincs költségtérítés. Az ingatlant, a tulajdonoson kívül, más közvetítője is árulhatja. Megbízómnak nálam, összesen 3 kötelezettsége van: sikeres közvetítés esetén a jutalék megfizetése, ha eladta az ingatlanát bejelentési kötelezettség, az értékesítés ideje alatt a Megbízottal történő együttműködés. A megbízást online módon is egyeztethetjük, illetve megköthetjük.

Megbízási szerződéstervezetünk itt látható. Ügyvéddel véleményeztethető. Kiegészíthető, lehet írni hozzá, törölhető belőle az oda nem illő rész. Szerződés akkor lesz belőle, ha feleknek mindenben elfogadható és aláírták.

Munkámat együttműködő, megbízható partnerek (ingatlanközvetítők, webmester, keresőoptimalizálásban jártas SEO szakértők, ügyvédek, Ügyvédi irodák, ingatlanpiaci szakértők, értékbecslők, moderátorok, mentorok, stb.) segítik.

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.