Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonvilágos

Kód: eladó-építési telek-Balatonvilágos-263

Új ház, nyaraló építésére alkalmas telek eladó

A telekre, lakókocsi is törvényesen elhelyezhető

Építési telek, Balatonvilágoson eladó

A Budapesthez közeli Balatonvilágoson eladok egy 641 m2 nagyságú építési telket. A telek bekeríthető, közművek beköthetők. Építeni nem kötelező, nincs beépítési kötelezettség. A telek hátsó felében 2 db lakókocsi törvényesen is elhelyezhető, melyek a bevezetendő közművekre rácsatlakoztathatók.

A lakókocsikkal megoldhatja balatoni nyaralásait. Később, ha anyagilag megerősödik, épülhet rá  lakóházat, vagy ha a telkeknek feljebb megy az ára, jobb áron eladhatja. A telek településen belüli elhelyezkedése jó, környezetében több épülő ház és nyaraló épület van. Övezeti besorolása Lke-13, szabadon álló beépíthetőség, 20 % mértékig lakóházzal, 4,5 m építménymagassággal.

A telek, könnyen és rövid idő alatt megközelíthető az M7-es autópályáról, de jó a vonat és az autóbusz közlekedés is. Élelmiszerbolt kb. 417 m, vasútállomás, étterem kb. 700 m, Club Aliga Üdülőcentrum bejárata kb. 850 méter távolságra van. A balatoni telek irányára 22,9 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.