Ingatlankereső

Balaton közelében - Enying

Kód: eladó-családi-ház-Enying-632

Vastag falu ház, melyben klíma nélkül is hűvös van

Földszintes ház azoknak, akik nem akarnak, vagy nem tudnak lépcsőzni.

Balatontól kb. 10 kilométerre lévő kisvárosban, Enyingen, eladó egy önálló helyrajzi számon nyilvántartott családi lakóház, 548 m2 bekerített telekkel. Az ingatlannak kedvező a 64-es főközlekedési úthoz való kapcsolata.

Az ingatlantól a buszmegálló kb. 80 méter, cukrászda, vendéglő kb. 260 méter, pékség kb. 400 méter, posta kb. 800 méter, orvosi rendelő kb. 900 méter, bevásárlási lehetőségek kb. 1000 méter, vasútállomás kb. 2000 méter távolságra van. A város rendelkezik minden infrastruktúrával.

A vastag falaknak köszönhetően belül nyáron hűvös van, télen pedig bent tartják a falak a meleget.

A családi ház egyszintes, szerencsére nem kell lépcsőzni, ezáltal alkalmas mindazoknak, akik nem akarnak, vagy egészségügyi problémáik miatt nem tudnak lépcsőzni. A lakóház alaprajzi elrendezése olyan, hogy szükség esetén megosztható két külön-bejáratú lakrészre is.

A kb. 120 m2 alapterületű lakóház főbejárati ajtaján belépve a folyosóra érkezünk, melyről nyílik a közlekedő. A közlekedőbe beérve balra található a hálószoba, szemben a fürdőszoba, jobbra a lakóelőtér. A lakóelőtér közvetlen kapcsolatban van a konyhával, de a folyosóról is be tudunk menni a konyhába. A konyhából nyílik háztartási helyiség és azon túl is van egy szoba.

A képen, a kb. 19,84 m2 alapterületű hálószoba látható. Belmagassága 2,88 méter, ezáltal igen jó alvás esik benne.

A képen, a fürdőszoba (mosdó,- WC,- épített zuhanyozó) látszik. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 25 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. 

A kép, a lakóelőteret ábrázolja a villanykazánnal, melynek elburkolása folyamatban van.

Felújításra került a villanyhálózat vezetékrendszere, a víz-, szennyvízhálózat csőrendszere és kiépítésre került a radiátoros központi fűtés. A fűtési csővezetékek rejtett módon a padlóban vannak elvezetve. Új a fürdőszoba és berendezési tárgyai, újak a padlóburkolatok. 

A fűtés villanykazánról működik, a melegvizet villanybojler biztosítja.

A képeken, a kb. 21,74 m2 alapterületű konyha látható, mely akkora, hogy az étkezés is itt történik.

Tulajdonos a felújítási munkálatokat lassan befejezi. Úgy meg lesz csinálva minden, hogy az új tulajdonosának ne sok gondja legyen vele. Ahogy a képeken is látszik, folyamatos a munkavégzés.

A veteményeskertben megterem a saláta, a sárgarépa, a petrezselyem, a fokhagyma, a vöröshagyma, az uborka és mindaz, amit az új tulajdonos elvet.

A telekre autókkal be lehet állni a betonozott beállóra. A képen, a veteményeskert látható.

A felújítás befejező munkálatai előtt álló kertes családi ház irányára 32,5 millió Forint készpénz.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.