Ingatlankereső

Balaton-felvidék

Kód: eladó-zártkerti-földterület-69

Présház-nyaraló építési lehetőség a Balaton-felvidéken

A telekről és a majdan megépítendő házból részben látható lesz a Balaton.
Présház-nyaraló építési lehetőség a Balaton-felvidéken.

Ha csendre vágyik, itt megkapja, a jó levegő, a környezetváltozás megszínesíti a hétvégéit.

A Balaton-felvidéken, a Balatontól kb. 5 kilométerre lévő domboldalban 6466 m2 a tulajdoni lap szerint szőlő-kert-szántó megnevezésű ingatlan eladó. Környezetében művelt kertek vannak. Az ingatlant nagyobb részben aszfaltos úton, kisebb részben földes úton lehet megközelíteni. Az aszfaltos utcával határos földterületre be van vezetve a villany és a vezetékes ivóvíz.

A földterület Mk-1 övezeti besorolású, mely szerint gazdasági épülettel 3 % mértékig be lehet építeni, 4 méter építménymagasságig, homlokzatmagasság a 6 métert nem haladhatja meg. Terepszint alatti beépítés 10 %. Építkezés feltétele, a terület 80 %-ának szőlővel, vagy gyümölccsel (pld. mandula) való betelepítése.

A terület lejtős, az alsó és felső része között 7 méter szintkülönbség van, bekerítve nincs. Jelenleg gyep és pár gyümölcsfa van benne.

A fentebb ismertetett zártkerti ingatlant a földforgalmi törvény szerint nem kell közszemlére kifüggeszteni, így azonnal, rövid idő alatt megvehető. Az ingatlan irányára 39,5 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.