Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-nyaraló-Siófok-163

Eladó siófoki nyaraló

Aki az eladó nyaraló teraszán leül, többé nem akar felállni.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő balatoni nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referenciamunka szerepét tölti be.

Eladó nyaraló Siófok

Óriási kincs, ha valakinek van egy balatoni nyaralója, ahova a nyári hétvégéken a zsúfolt nagyvárosból el lehet menekülni fürdeni, kikapcsolni, a szabadban főzőcskézni, vagy csak egyszerűen a fák árnyékában hűsölni. 

Siófok üdülőövezetében, 336 m2-es önálló, szépen parkosított kis telken eladó egy balatoni fílinggel rendelkező Bauhaus nyaraló. A nyaralót eredeti tulajdonosa a ’80-as évek elején, egyedi elgondolású terv alapján építtette meg családjának. Nem akart nagy épületet, csak olyan nyaralót, ahol a pihenni vágyó család jól érzi magát. Ezt meg is valósította.

A nyaralót könnyen meg lehet közelíteni, Budapesttől autóval kb. egy óra az út, de jó a vonat és autóbusz közlekedés is. A strand kb. 500 méter, a bevásárlási lehetőség kb. 1500 méterre van. A képen, a nyaraló utca felőli árnyékolható kb. 12,79 m2-es terasza látható.

Eladó nyaraló Siófok

A bejárat az utcai teraszról történik. Belépve a közlekedőbe érkezünk, innen jobbra nyílik kettő hálószoba, balra egy gardrób, illemhely és fürdőszoba (kád-mosdó). Tovább haladva szembe a lakóelőtér-étkezőbe érkezünk, melyhez kapcsolódik a főzőrész. A lakótérből közvetlenül ki lehet menni a kertkapcsolatos hátsó kb. 22,03 m2-es fedett teraszra. A terasz mellett lehet lemenni a kb. 20 m2-es pincébe, itt pincehidegen lehet tárolni az üdítőket, ásványvizet, zöldséget és gyümölcsöt. Két teraszt, a nap különböző szakában jól ki lehet használni,mindig van napsütötte és árnyékos hely. A nyaraló, a teraszokat is beleszámítva kb. 76,97 m2 nagyságú. A képen, a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

Eladó nyaraló Siófok

A nyaraló környezete csendes, jó szomszédsággal. Autóval, telken belül a burkolt beállón lehet parkolni. A nyaraló kívül-belül karbantartott állapotú, a kis kertje gondozott, ápolt. A füvesített kert dísznövényekkel, tujákkal van körbeültetve, de néhol pótolni kell a tujákat. A kertet automata öntözőrendszer öntözi.

Az épületet teljesen körbe süti a nap. A nyaralónak két terasza van, egy északkeleti és egy délnyugati. Kora tavasszal, késő ősszel jól esik üldögélni a délnyugati teraszon, nyáron az északkeleti hűvös terasz megfizethetetlen, hiszen a nyári élet a teraszokon és a kertben zajlik. A kép, az utcai teraszt ábrázolja.

Eladó nyaraló Siófok

A nyaraló jelenleg földszintes, de emeletráépítéssel bővíthető, amennyiben szükséges. Szerkezetei: kiváló minőségű betonalap, tégla falazat, erős vasbeton födém lapos tetővel. Nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, biztonsági rácsokkal felszerelve. A nyaralóban kiépítésre került a biztonsági kamera rendszer. TV műsorokat parabola antenna segítségével lehet nézni. Itt lehet étkezni is, de hűvösebb időben a kéménybe kötött vaskályhával/cserépkályhával lehet fűteni. A képen, a lakótér látszik az étkezővel.

Eladó nyaraló Siófok

A sok ablaknak köszönhetően a helyiségek napfényesek, világosak. A kép, a lakótér-étkezőt ábrázolja a terasz kapcsolattal.

Eladó nyaraló Siófok

Az asztaltársaság részére a kerti grillezőben, bográcsozóban elkészült sülteket a teraszon lehet felszolgálni. A terasz alatti pincéből lehet felhozni a sört,- bort. Étkezés után pedig kellemes a teraszon üldögélni. 

Az ápolt kis kert növényzettel szeparált, így a kíváncsiskodó tekintetektől védett. A kert sarkában került kialakításra a tűzrakóhely. A képen látható nagyméretű kb. 22,03 m2-es hűvös terasz közvetlenül kapcsolódik a lakótér-étkezőhöz, valamint a kerthez és a pincéhez.

Eladó nyaraló Siófok

A főzőfülke valóban nem nagy, kb. 3,47 m2-es, de itt nem is kell nagy főzéseket csapni, a reggelik, vagy a könnyű vacsorák elkészítésére pedig elegendő nagyságú. A képen, a főzőfülke látszik az új konyhabútorral.

Eladó nyaraló Siófok
Eladó nyaraló Siófok

Mindegyik hálóban van egy-egy mennyezetig érő beépített szekrény. A szobák szőnyegpadlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos. A képek, a hálószobákban készültek.

Eladó nyaraló Siófok

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. A használat során képződött szennyvíz tárolása megoldott. A kép, a fürdőszobát ábrázolja. A kívül-belül karbantartott Bauhaus nyaraló minden hétvégén használható. A pihentető kikapcsolódásra alkalmas balatoni nyaraló ára xx millió Forint. A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé) Lőkös Gáborné Erika +36-30-218-0000.

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.