Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-panzió-ház-108

Egész évben üzemelő négy csillagos panzió a vízparton

436 m2-en lévő 11 elegáns apartmanban a vendégek jól érzik magukat, de meghívhatja barátait, üzletfeleit is egy-egy hétvégére.
Vízparti lakóház a Balatonnál eladó

A képen, a telek Balatonhoz kapcsolódó 20 méter széles közvetlen vízpartja látható.

Balaton déli partján, Budapesthez közel, Siófok üdülőövezeti részében eladó az 1015 m2 telken lévő, összesen 436 m2 nettó szint alapterületű épületegyüttes. A telek 20 méter szélességben, kiépített partvédőművel, 70 m2 saját stéggel kapcsolódik a Balaton vízéhez. A Balaton vize sekély, homokos, fürdőzésre kiváló.

Vízparti lakóház a Balatonnál eladó1

A képen, az udvar pihenő része látszik, autókkal az épület mellett lehet parkolni.

Vízparti lakóház a Balatonnál eladó2

Akinek kedve van hozzá, a kertben lévő jakuzziban fürdőzhet egyedül, vagy akár társasággal, a jakuzzi ugyanis 9 személyes.

Vízparti lakóház a Balatonnál eladó-3

A parkosított kertet, a két épület fogja közre.

Az ingatlan áll egy 3 szintes főépületből és egy kisebb 2 szintes épületből.

A főépület alagsorában: kazánház, tárolók, raktárak, mosókonyha és egyéb helyiségek vannak.

Földszinten: lépcsőház, előtér, közlekedő, recepció, társalgó, 5 apartman (szoba, fürdőszoba, mini konyha).

Tetőtérben: 1 db 3 szobás kényelmes apartman + 47 m2-es Balatonra panorámás terasszal.

A különálló kisebb épületben: 5 apartman található (szoba, fürdőszoba, mini konyha). A földszinten 1 db kétszobás apartman és 2 db egyszobás apartman, az emeleti részén 2 db kétszobás apartman található.

Vízparti lakóház a Balatonnál eladó-4
Vízparti lakóház a Balatonnál eladó-5

A képeken az egyik apartman szobája és fürdőszobája látható.

Az épületegyüttes magas minőségi színvonala és felszereltsége olyan, hogy az itt tartózkodók igényeit maximálisan kielégítik. Minden közmű bevezetésre került. A komplexum áramellátása: 220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 40 Amper áramerősséggel készült. Fűtés: geotermikus fűtés. A sok extra közül csak a gyengeáramú híradástechnikai rendszer, a saját szerverrel rendelkező számítógépes és biztonságtechnikai hálózat 16 millió Forintba került.

Vízparti lakóház a Balatonnál eladó-6

A nagy épület földszinten lévő társalgójából a Balatont lehet látni.

A bejáratott vendégkörrel rendelkező panzió egész évben üzemel, de alkalmas családja, rokonai pihenésére, kikapcsolódására, közös együtt létekre, valamint a jó barátok vendégül látására, elhelyezésére is. Balaton minden évszakban szép! A 20 méter széles vízparttal rendelkező családi ház vételára 600 millió Forint. 

Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.