Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonvilágos

Kód: eladó-telek-Balatonvilágos-264

Romantikus nomádkodás, nyaralás Balatonvilágoson

Ingatlanbefektetés! Vegyen telket, a telekkel van a legkevesebb probléma.

Egy darabka föld a Balatonnál

A Budapesthez közeli Balatonvilágoson, eldugott helyen, eladó egy önálló helyrajzi számon nyilvántartott 1383 m2 nagyságú beépítetlen terület megnevezésű ingatlan. A telek, könnyen és rövid idő alatt megközelíthető az M7-es autópályáról, de jó a vonat és az autóbusz közlekedés is. Élelmiszerbolt kb. 417 m, vasútállomás, étterem kb. 700 m, Club Aliga Üdülőcentrum bejárata kb. 850 méter távolságra van.

A szép nagy telek kb. 28 méter széles és kb. 50 méter hosszú, mely mindenre alkalmas. Van tér és levegő, egyéni elgondolásának megfelelően szabadon parkosítható. Közművek az utcában vannak.

Itt tudja megoldani állandó otthonát, balatoni nyaralásait, tud építeni házat, nyaralót. Beparkosíthatja, tehet rá lakókocsit, sátrat, jurtát, gyermekjátszó szereket, medencét, fedett kerti pihenőt, bográcsozót, hintaágyat stb…

Beültetheti túlkoros, gyorsan növő fákkal, a kerítések mentén sövénnyel. Ehhez a növényanyagot be lehet szerezni, a 3 kilométerre lévő Alsótekeresi Faiskolából. Ha 2,2 – 2,5 méter távolságra ülteti a fákat, akár függőágyat is kifeszíthet közéjük. 

Felhúzhat modern rendezvénysátrat. Lengővezetéken odavezetheti a villanyt, lesz világítása. 

Elhelyezhet a kerti csapra felszerelt nap által melegített zuhanyozó bojlert, ami alatt letusolhat.

Kialakíthat tűzrakó helyet ahol a felesleges száraz faágakból tábortüzet készíthet és a szabad tűzön sütheti nyárson a szalonnát.

A telekre nincs beépítési kötelezettség, így is használható, ahogy van. Ha épülne, annak sincs akadálya. Rendezési Terv szerinti besorolása Lke-13 kertvárosias lakóövezet. 20 % mértékben, szabadon állóan építhető be lakóházzal/nyaralóval (akár 3 épületet is lehet építeni), építménymagasság 4,5 méter lehet. Alápincézhető és a tetőtere is beépíthető. A balatoni telek irányára 54 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.