Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonvilágos

Kód: eladó-telek-Balatonvilágos-245

Építési telek Balatonvilágoson eladó

A széles telekre kényelmes, barátságos formájú, földszintes családi lakóház építhető.

Balatonvilágoson, Club Aligához közel, eladó egy kb. 28 méter széles és kb. 50 méter hosszú építési telek. Közművek az utcában. Lke-13 övezeti besorolású, kertvárosias lakóövezet. A telek 20 % mértékben, szabadon állóan építhető be, építménymagasság 4,5 méter lehet. Az építendő lakóház alápincézhető és a tetőtere is beépíthető, ha szükséges. Mivel a telek elég széles és mély, a szomszédság közelsége nem zavaró.

A telek alkalmas arra, hogy csak földszintes házzal építse be, ahol az élettér egy szinten van, és nem kell lépcsőzni. Alkalmas továbbá arra, hogy egy nagyobb nappali szobát alakítson ki, melyhez csatlakoznak a külön-bejáratú kvártélyok, azaz szobák fürdőszobával.

Ugyanakkor a telket beparkosíthatja, beültetheti nagyobb fákkal, kialakíthat natúr kertet, telepíthet medencét, kerti berendezéseket, van hely elég. Az 1383 m2-es telek irányára/vételára: 45,8 millió Ft. Tulajdonost budapesti lakáscsere is érdekli, értékegyeztetéssel.

Tisztelt érdeklődő! Szíveskedjék engem a Balatonnál, egyeztetett helyszínen és időpontban megkeresni, ahol találkozunk, minden további információt megkap, megmutatom az ingatlant. 

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.