Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonfenyves

Kód: eladó-retró-nyaraló-Ny-434

Strandközeli retró nyaraló a Balaton partján eladó

Nádirigó hangjára ébredhet az eladó nyaralóban

Balaton déli partján, Balatonfenyves térségében 1353 m2-es bekerített telek, balatoni hangulatú retró nyaralóval, csónakházzal eladó. 

A víz megközelítéséhez, nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A nyaralótól a kulturált szabad strand bejárata kb. 100 méter, a strand vize kb. 300 méter távolságra van. A strandon szolgáltatásokat lehet igénybe venni, lehet enni-inni a büfékben, vannak öltözők, zuhanyozók, pihenőpadok, gyermekeknek homokozók. 

A retró érzést nyújtó nyaraló kb. 52 m2 alapterületű, benne lakószoba,- étkező,- főzőfülke, 2 hálófülke és fürdőszoba. A nyaraló nem nagy, de lehet benne főzni, enni, aludni és tisztálkodni. Nyáron a nap nagy részében úgyis kint tartózkodik az ember, illetve a Balatonban fürdik. Aki csak nyáron használja a nyaralót az év legszebb hónapjainak, a szabadidő eltöltésére, annak ez kiváló. A nyaraló 4 - 6 fő elhelyezésére szolgál. 

Horgászfelszerelés, szörf, gyermekjátékok, kerti grillező, bogrács, fűnyíró, szerszámok stb. tárolására a kb. 21 m2 alapterületű szilárd falazatú csónakház szolgál.

A telek kb. 15 méter széles és kb. 90 méter mély. A hosszú telek végében a Rendezési Terv jelölése szerint egy közút húzódik, ezáltal a telek Balaton irányába néző hátsó fele eladható, amennyiben az új tulajdonosának nincs szüksége ekkora nagy területre.

A ’60-as években épült faházas nyaraló betonalapra épült, fa födémes, fa tetőszerkezeten hullámpala fedéssel.  A hálófülkék padlóburkolata hajópadlóval burkolt, a többi helyiség cement járólapos.

A képen látható étkezőben lehet étkezni, és a főzőfülkében lehet a reggelit, esetleg a vacsorát elkészíteni. 

A képen a hálófülke látható.

A kép, a fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- WC.) ábrázolja. Minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A vezetékes földgáz csonkja telken belül van. A használati melegvizet villanybojler állítja elő.

A nyaraló irányára a jelenlegi állapotát figyelembe véve került megállapításra, mely 112 millió Forint. Ezért az árért Ön kap egy balatoni hangulatú, retró, strandközeli nyaralót.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.