Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízközeli-telek-248

Vízpart közeli, nagy telek eladó

A telek, a szabadon megközelíthető vízparttól 48 méterre fekszik.

Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, 1830 m2 térmértékű, összközműves építési telek eladó. A telek, a vízparttól kb. 48 méterre fekszik. A vízpartot, a közterületről szabadon meg lehet közelíteni és nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton.

Az 1830 m2 nagyságú telek széles, a szomszédság jelenléte, nem nyomasztó. A telek, kb. 36 méter széles és kb. 51 méter mély, ezáltal van tér és levegő. A telek, osztható.

A telekre, 1 db nagyobb, kastélyszerű (360 m2/szint) épület, vagy 3 db kisebb ikerház építhető. A telken minden közmű megtalálható.

A vevőnek több lehetősége is van: vagy épít, vagy esetleg bekeríti, beparkosítja, lakókocsit ráhúzva nyaral. Befektetés esetén szétdarabolva, jobb áron eladogatja. A vízközeli építési telek irányára 350 millió Forint. 

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.