Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: ref-eladó-balatoni-luxus-villa

Balatoni luxus ingatlan, három cégvezető kikapcsolódására. Mert Ön megérdemli!

A három külön bejáratú apartman alkalmas arra, hogy a fárasztó, felelősségteljes mindennapok után itt pihenjen, lazítson és élvezze a Balaton nyújtotta lehetőségeket.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő balatoni cégüdülő eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Balaton déli partján, a szabad strand vizétől 288 méterre eladó egy szép cégüdülő, melyben három külön-bejáratú apartman került kialakításra. A három apartman kiválóan alkalmas, a cég három felsőbb vezetőjének (igazgató,- főkönyvelő,- főmérnök) kulturált balatoni kikapcsolódására, fáradalmaik kipihenésére.

Tulajdonosok és vendégeik, élvezhetik a Balaton közelségét, a szabadon megközelíthető vízpartot, a személyhajó és vitorlás kikötőt. A vitorláskikötőben tarthatják vitorlásukat, a szép parkban nagyokat tudnak sétálni. A képen, a főépület, a nyári konyha és a kerti pavilon láthatók.

A 35 méter széles telek 1651 m2 nagyságú, teljesen bekerített, parkosított. Az utcai kerítés masszív szerkezetű, automata kapun lehet az autókkal beállni a burkolt udvarra.

A telken két épület van. A főépület 12 m x 17 m külméretű, melyben van közösségi tér és három külön-bejáratú, komplett apartman, valamint egy nyári konyha vendég lakrésszel, közösségi helyiséggel, melynek külmérete 7 m x 9 m. A kép, a parkosított udvarban készült.

A kép, a főépület egyik homlokzatát ábrázolja a keleti terasszal.

Pár főbb adat az épület műszaki szerkezeteiről: betonalap, Porotherm 38 cm tégla, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten csornai kettős cserépfedés. A külső főfalakra a hővédelem érdekében hőszigetelés került. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal, zsalukkal felszerelve.

Az épület teljes körű felújítása jól sikerült, a beépített anyagok, burkolatok, berendezések, felszerelések első osztályú termékek. A kert kialakítását, a növényzet telepítését kertépítő szakemberek végezték. Itt, a gyönyörű kertben grill partikra is lehetőség nyílik, a szokásos szabadtéri elfoglaltságokon kívül. A kép, a nyári konyhát ábrázolja a kerttel.

Automata öntözőrendszer, vakond háló, növények alatti mulcsréteg és különleges növények, szoliterek találhatók a parkban. A képen, az egyik szoliter növény látható.

Ennek a földszinti résznek az érdekessége, hogy van közösségi tere. A cégvezetők itt közösen főzhetnek, ehetnek,- ihatnak, társaloghatnak, kicserélhetik tapasztalataikat, majd a társaság elvonulása után mindenki elvonulhat a külön-bejáratú privát szférájába.

A földszint kb. 145 m2 alapterületű. A kertkapcsolatos teraszon (30 m2) keresztül jutunk be az épület közös előterébe, mely előtérből lehet felmenni a tetőtéri apartmanokhoz. Tovább haladva a közlekedőből nyílik egy tároló, kettő vendégszoba, fürdőszoba, egy különálló apartman (gardrób, szoba, fürdőszoba) kijárattal a teraszra, illetve az egy térben lévő konyha,- étkező,- nappali szoba és a társalgó.

A konyhából közvetlenül nyílik a kamra. A konyha folytatásaként van a közlekedő. A közlekedőből nyílik a vendégmosdó, illetve a közlekedőből lehet kimenni a keleti teraszra (15,67 m2). A képen, a nappali, étkező, konyha és a télikert egy része látható.

A képen, az IKEA-konyha látszik a beépített konyhai gépekkel.

A kép, az étkezőt és a nappali egy részét ábrázolja a kandallóval.

A képen, a folyosó látható, melyről nyílnak a vendégszobák, a tetőtéri lépcsőház, a fürdőszoba és az apartman.

A képen, a vendégmosdó látszik.

A kép, a társalgót ábrázolja.

A képen, földszinti apartman (szoba-fürdőszoba) látható.

A képen, az előző apartman fürdőszobája látszik két irányból nézve.

Szobákban klímák biztosítják a mindig kellemes hőérzetet. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték az utcában van, szükség esetén bevezethető. A nyaraló fűtése elektromos fűtőtestekkel történik. A házra és a lakók értékeire riasztórendszer van kiépítve. A képek, a két vendégszobában készültek.

A kép, a két vendégszobához kapcsolódó fürdőszobát ábrázolja.

A tetőtér kb. 128 m2 alapterületű. A tetőtérbe felérkezve van egy közös előtér, innen nyílnak külön-bejáratú apartmanok. Az egyik apartman 1 + 2 hálószobás kb. 71 m2 alapterülettel. Itt közlekedő, kettő szoba, fürdőszoba, nappali,- konyha,- étkező került kialakításra. A nappali szobából kijárat van a kb. 18 m2-es erkélyre.

A másik apartman nappali + 1 szobás kb. 57 m2 alapterülettel. Közlekedő, szoba, fürdőszoba, nappali,- konyha,- étkező került kialakításra. A nappali szobából kijárat van a kb. 15 m2-es erkélyre. A képeken, a tetőtéri kétszobás apartman nappali,- konyha,- étkezője látható.

A képen, a kétszobás apartman IKEA-konyhája látszik.

A képek, a kétszobás apartman szobáiban készültek.

A kép, az előző szobákhoz kapcsolódó fürdőszobát ábrázolja.

A kb. 50 m2-es nyári lak helyiségei: szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, mosdó, tároló és közösségi helyiség. Az épület vendég lakrészként jól funkcionál, hiszen ha szabadtéri tevékenység, vagy kerti grill parti van, akkor ez az épület, mint kiszolgáló helyiség működik. Nem kell a főépület konyháját használni, itt helyben lehet sütni - főzni-bográcsozni és végül elmosogatni. A képen, nyári konyha és a kert látható.

A képen, a nyári konyha, konyhai része látszik.

A kép, a nyári konyha fürdőszobáját ábrázolja.

Az elegáns, szinte minden igényt kielégítő nyaraló alkalmas társasági élet élésére, vendégfogadásra, családi együttlétekre, kikapcsolódásra. A strandoláson kívül megtalálják számításukat a vitorlás hajó tulajdonosok is, hiszen nem sokat kell sétálni a kikötőben (260 méter) lévő vitorlásáig. A balatoni nyaraló irányára xx,x millió Forint.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.