Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: ref-111 balatoni nyaraló

Egyedi lakóház a Balatonnál, kényelemszeretőknek

A lakóház, mindennel fel van szerelve, amire szükség lehet a balatoni nyaralásokhoz.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő balatoni lakóház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Adásvétel tárgyát képezi a Balaton déli partján található, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített 674 m2-es telek, a rajta lévő, Ybl díjas tervező által tervezett lakóházzal, garázzsal, fedett kerti grillezővel, különálló egyszobás vendégházzal, fedett-fűthető 30 m3-es medencével. Az ingatlantól a strand kb. 250 m távolságra helyezkedik el.

Az utcának hátat fordító házból nem sok látszik kintről, az élet tulajdonképpen a házban és a mögötte lévő, növényzettel szeparált intim kertben zajlik. A nappal használatos funkciók a kertben és a földszinten zajlanak, aludni, pihenni fel kell menni a tetőtérbe. A képen a lakóház egyik homlokzata látható.

A földszinten került kialakításra az egy térben lévő nappali,- konyha,- étkező. A konyhából nyílik egy közlekedő a külön WC-mosdóval, mely a garázs felől is megközelíthető, ezért ha valaki illemhelyet kíván használni, nem kell körbejárni az egész házat.

A földszinti tér reprezentatív kialakítású, egy időben több asztaltársaság is kényelmesen elfér. Az egyterű helyiség fűthető, a fűtést a padkás cserépkályha biztosítja. A nappali szobából ki lehet menni a teraszra, azon keresztül a kertbe. A képeken a nappali-, konyha, - étkező és a galéria látható.

A képeken, az étkező és a konyha látszik.

A képen a földszinti, külön helyiségben lévő illemhely látható.

A garázsban nemcsak autót lehet tárolni, hanem kerékpárt, szörfdeszkát, strandcikkeket, horgász felszerelést.  A kép a garázst ábrázolja.

A nappaliból kényelmes lépcsőn lehet felmenni a galériás tetőtérbe. A lépcsőkorlátot díszkovács készítette. A galéria légtere egybenyitott a földszintével, ezért a felszálló meleg a fenti helyiségcsoportot is fűti. A tetőtérben közlekedő, egy kétszobás apartman és egy egyszobás apartman került kialakításra. A közlekedőből ki lehet menni a fedett erkélyre. A képeken a galéria látható a tetőtérbe felvezető lépcsővel és a tetőtéri pihenő látszik.

A képek, a tetőtéri kétszobás lakrészt ábrázolják a hozzá tartozó fürdőszobával.

A képeken a tetőtéri egyszobás apartman látszik a zuhanyozóval.

A kertben található a fedett grillező, melyet akár esőben is lehet használni. Mindent lehet itt sütni, főzni, amihez szabad tűz szükséges. Ilyen körülmények között igazán jó a grill és a kerti parti. Maga a kert, a kerítések mentén tudatosan, növényzettel úgy van beültetve, hogy középen a kerti építmények, illetve a pázsit és az ott folyó tevékenység nem látható, tehát intim. 

A kert végében kapott helyet az egyszobás vendégház, mely alkalmas az itt tartózkodásra, WC és kézmosó is meg van oldva benne. A képeken a lakóház udvari homlokzata, az épített grillező és a külön épületben lévő vendég lakrész látható a csatlakozó WC,- kézmosóval.

Szintén a kertben van, ez a fedett és fűthető medence, mely vízforgatós kivitelű és a szűrő segítségével állandóan tisztán tartja a vizet. A polikarbonát tető szükség esetén félretolható a medencéről. A képen a medence látszik.

Ez a családi ház alkalmas családi, vagy szűk baráti társasági találkozók, pihenés, nyaralás céljára, vagy üzletfelek megreprezentálására. Az ingatlan irányára xx,x millió Forint. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.