Ingatlankereső

Kód: ref-exkluziv-rezidencia-lakóház-307

Exkluzív rezidencia

Kényelem, zavartalan csend és nyugodt magánélet! Minden megtalálható itt, ami a felhőtlen boldogsághoz szükséges.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő luxus rezidencia eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Dunántúlon, szubalpin klímájú hegyek közötti erdei üdülőfaluban, 64637 m2 térmértékű birtok, lakóházzal, fedett kerti medencével, lóistállóval eladó. A birtok mellett kristálytiszta hegyi patak folyik, azzal határos. A patakon kívül sok az erdő, a zöld és az oxigén.

A rezidencia a birtok magasabb pontjára épült. A lakóháztól távolabb, egy kb. 5000 m3 űrmértékű kerti tó található, melyet a tisztavizű patak táplál. A birtokot fejlett biztonsági rendszer, és őrző-védő kutyák védik. A kép, a tavat ábrázolja, mögötte a lakóházzal.

A képen, a lakóház látszik az előkerttel, a nagy fák, bokrok ölelésében.

Az épület szerkezetei: az épület alapozása beton, külső határoló főfalai 38 cm vastag Porotherm tégla, nyílásáthidalói,- födémjei vasbeton szerkezetűek, külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók, fa tetőszerkezet, Jamina cserépfedés.

A külső falakra a fokozott hő védelem érdekében 5 cm Dryvit hőszigetelés került. A ház villámvédelemmel is el van látva. A birtokra, a képen látható automatizált kovácsoltvas kapun lehet behajtani autóval, míg mellette a kiskapu a gyalogos közlekedésre szolgál.

A kerti tóban fürödni és csónakázni is lehet. A tavirózsák most kezdenek virágozni. A képek, a tónál készültek.

A főbejárati kapu és a ház között nagyobb előkert fogadja az érkezőt, melyben gyermek-játszószerek lettek elhelyezve. A képen jól látszik a telek méretének, a ház nagyságának és az álló embernek aránya egymáshoz képest.

A ház főbejáratán belépve, díszes és tágas előcsarnokba, az előszobába érkezünk. Érdemes megfigyelni a „gőzölt bükk” fából készült hajlított, egyedi gyártású lépcsőkorlátot és az egyedi nyílászárókat. Ez a lépcső szolgál a tetőtéri helyiségcsoport megközelítésére is.

Az épület háromszintes: pincét, földszintet és tetőteret tartalmaz. Az épület alatti pincében kazánház, kondicionáló szoba és 6 személyes szauna található.

A földszinti előcsarnokból két irányba folyosók nyílnak. A bal oldali folyosóról fürdőszoba, konyha, kamra, ebédlő, nappali szoba és pincelejárat, míg a jobb oldali folyosóról vendégszoba mini konyhával, közlekedő, egy másik vendégszoba és fürdőszoba nyílik. A közlekedő teraszajtóval, terasszal kapcsolódik a kerthez.

A tetőtérbe felérkezve egy társalgó-előtér fogadja az érkezőt. Az előtérből nyílik kettő hálószoba, fürdőszoba és a háztartási helyiség. Az egyik hálószobához gardrób kapcsolódik, a másik hálószobában egy mini konyha van kialakítva. A képek, az előcsarnok és az előtér különleges kialakítású nyílászáróit, valamint a tetőtérbe vezető hajlított lépcsőkorlátot ábrázolják.

A képen, a nappali szoba egy részlete látható, a sarokban kialakított csobogóval.

A képen, a klímaberendezéssel felszerelt nappali szoba és az egyik ékessége a cserépkályha látszik.

A terek kialakítását belsőépítész tervezte, a felhasznált anyagokat lakberendező válogatta össze. A nappali szobában több asztaltársaság is elfér. Az első képen a tágas ebédlő látszik, a második kép a kilátást ábrázolja a parkra és a kerti tóra.

Az ebédlő, az étkezéseken túl társas tevékenységekre, beszélgetések, kártya, stb. alkalmas. Az ebédlőből és a nappali szobából ki lehet menni a kertbe. Külön erénye, hogy az ablakokból a saját birtok, a kerti medence és a tó látható.

A tágas és modern konyhában szinte minden eszköz és beépített berendezés megtalálható: gáztűzhely, villanytűzhely, sütő, mikro, grillező, fritőz és mosogatógép. Az egyik évben elnyerte az „év konyhája” címet. A képeken, a jól felszerelt konyha látszik.

A kép, a 6 személyes szaunát ábrázolja.

A képeken, a tetőtéri társalgó-előtér látható.

A tetőtéri fürdőszoba berendezési tárgyai: kétállásos mosdó, hidromasszázs sarokkád, WC, bidé és zuhanyozó. A fürdőszoba minden igényt kielégítő berendezésekkel fel van szerelve.

A lakóház minden közművel rendelkezik. Be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 V háztartási és 380 V ipari áram) a szennyvízcsatorna, a vezetékes földgáz és a telefon ADSL kapcsolattal. Televíziós műsorok vételére kettő parabola-antenna szolgál.

Az épület központi fűtéssel van ellátva, radiátorokkal. A kazánházban került elhelyezésre a gázüzemű és a vegyes tüzelésű kazán is, valamint a melegvizet előállító villanybojler és gázbojler. A képeken, a tetőtéri fürdőszoba látszik.

A parkban történő sétákhoz pormentesített gyalogjárdák vannak kiépítve. A járdák mentén kandeláberek kerültek elhelyezésre, így, nincs akadálya az esti sétáknak sem. A kerttervező tudatosan a telek két széle felé alakította ki a járdákat és a dísznövényeket, középen teret adva egy nagyobb füves résznek és a kerti tónak. A birtokon nagy sétákat lehet tenni.

A park egyik szegletében, a járda mellett úszómedence lett építve. A medence 1,3 m mélységű és 50 m2 vízfelületű, melyben a világítás is ki van építve. Külmérete 5 m x 10 m. A medence nem fűthető, viszont feszített víztükrű és polikarbonáttal fedett. A fedés érvényesíti az „üvegházhatást” miáltal kevés napsütésnél is gyorsan felmelegszik a víz. A polikarbonátfedés könnyen mozgatható, eltolható a medencéről. 

 A medence mellett van a fedett grillező pavilon. A grillező egyik helyiségében ki van építve a vízvételi hely és a villanyhálózat, így ott mosogatni is lehet és hűtőszekrény is működtethető. A kép, a fedett medencét és a grillező pavilon sarkát ábrázolja.

A medencében jelenleg is víz van, azonban a feszített víztükör miatt a képen, a fedés tükörképe látszik a víz helyett.

A képen, a lótartásra alkalmas földterület és a lóistálló látható.

A 21 férőhelyes lóistálló 10 m x 40 m külméretű. A személyzet részére két lakás is itt lett kialakítva. A birtoknak ez a fele, lovak számára van fenntartva. A lóistállót megfelelő nagyságú terület veszi körül, jó helye van itt a paciknak. A képek, a lóistállóban készültek.

A járdákon sétálva nagyon szép és különleges növényekben lehet gyönyörködni. A park egész területén ki van építve az automata öntözőrendszer. A dísznövények alja mulcsanyaggal van fedve, mely kiváló vízáteresztő, jó vízmegtartó-, gyomelnyomó és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az elegáns rezidencia vételára xx millió Forint.

A hirdetést tervezte, készítette és tette közzé Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.