Ingatlankereső

Kód: eladó-panorámás-lakóház-Balaton-561

Örökpanorámás kilátás a Balatonra

A Balaton látványa megnyugtat, ihletet ad és serkenti az alkotókedvet.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, szuperpanorámás ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Eladó panorámás ingatlanok-561

Balaton északi partján örökpanorámás lakóház, 1404 m2-es parkosított kerttel eladó. A kertből és a házból lenyűgöző kilátás nyílik a tóra, mely az alkotó ember számára nyugalmat, jó közérzetet és ösztönző alkotókedvet biztosít. A képen a terasz és a róla élvezhető panoráma látszik.

Eladó panorámás ingatlanok-5611

Az épület teherhordó főfalai 38 cm vastag téglából készültek, hőszigetelő Terranova vakolatrendszerrel ellátva. A fa tetőszerkezeten hódfarkú cserépfedés készült. A külső homlokzati nyílászárók, kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel, alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal vannak felszerelve. A ház minden pontjáról a Balatont lehet látni.

Eladó panorámás ingatlanok-5612

A pihenőkert teraszos kialakítású. A lejtős kertben a szintkülönbségek áthidalására támfalak és rézsűk kerültek kialakításra. Mészkő lépcsők kötik össze a házat a kert alsóbb, teraszos részeivel. Mindenhol kerti világítás került kiépítésre.

A kert növényzetét kertépítő szakember választotta ki és ültette a megfelelő helyekre. Ilyeneket, mint a pikkelyfenyő, gránátalma, tűztövis, kúszó tuja, henye boróka, japán kecskerágó, korallberkenye, babérmeggy, japán babérsom. A növényzetet az automata öntözőrendszer öntözi. Az esővíz a kb. 8 m3-es víztárolóba van gyűjtve.

A kert első szintjén áll a háromszintes, hétszobás lakóház. A kert középső szintjén került elhelyezésre a medence, a kerti tó és a kerti grill. A legalsó, harmadik szintre került a világítással rendelkező sportpálya. A kép, a polikarbonátfedésű 4 m x 10 m méretű medencét ábrázolja a fenséges szoliterrel, a Chilei araukáriával.

Eladó panorámás ingatlanok-5613

A képen, a kerti tó látható a Koi-pontyokkal.

Eladó panorámás ingatlanok-5614

Az épület a terepadottságokat jobban kihasználó, eltolt szintes szerkezeti rendszerű. A terepszinttől fél szinttel lejjebb lévő alagsor helyiségei: előtér, tároló, kamra, lépcsőház, közlekedő, nappali szoba, konyha és fürdőszoba. Az alagsor kb. 62,83 m2 alapterületű, melyhez hozzá jön a kb. 47,58 m2-es terasz. A képen a nappali szoba látszik a bárpulttal és az étkezővel.

Eladó panorámás ingatlanok-5615
Eladó panorámás ingatlanok-5616

A képek a nappali szoba másik felét ábrázolják a kandallóval.

Eladó panorámás ingatlanok-5617

A konyhai berendezési tárgyak Gaggenau típusúak: beépített villany főzőlap, olajsütő, sütő, mosogatógép és szagelszívó. A képen az alagsori, kis konyha látható.

Eladó panorámás ingatlanok-5618

Minden közmű be van vezetve. Az ivóvízrendszer a vízlágyító berendezésen halad át, ezáltal alig van vízkőképződés. A lakóház radiátoros központi fűtésű. Ki van építve a komplett riasztó rendszer. A képen az alagsori fürdőszoba (mosdó,- zuhanyozó,- WC,- vizelde) látszik.

Eladó panorámás ingatlanok-5619
Eladó panorámás ingatlanok-56110

A képek a földszintet, a félemeletet és a tetőteret összekötő lépcsőházakat ábrázolják.

Eladó panorámás ingatlanok-56111
Eladó panorámás ingatlanok-56112

A terepszinten található a belépő, melyről lehet megközelíteni a lépcsőházat és a járműtárolót. A terepszinttől fél szinttel feljebb a magasföldszint helyiségei: közlekedő, három hálószoba, mosdó és fürdőszoba. Mindegyik szobából ki lehet menni a panorámás erkélyre. A földszint kb. 83,18 m2 alapterületű, melyhez jön a kb. kb. 22,82 m2 alapterületű erkély. A képeken, a panorámás, erkélykapcsolatos földszinti három szobából, kettő szoba látható.

Eladó panorámás ingatlanok-56113
Eladó panorámás ingatlanok-56114

A képeken a földszinti fürdőszoba (mosdó,- zuhanyozó,- Bidé,- WC) és vele szemben egy másik illemhely (mosdó,- WC) látszanak.

Eladó panorámás ingatlanok-56115

A tetőtér helyiségei: közlekedő, gardrób, három szoba és fürdőszoba. Ez a szint kb. 55,22 m2 alapterületű. Ehhez a félemeleten lévő szobához franciaerkély kapcsolódik és innen is lehet látni a Balatont.

Eladó panorámás ingatlanok-56116
Eladó panorámás ingatlanok-56117
Eladó panorámás ingatlanok-56118

Mindegyik szobából kilátás nyílik a Balatonra. A képek, a tetőtéri szobákban készültek.

Eladó panorámás ingatlanok-56119

A képen, a tetőtéri fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC) látható.

Eladó panorámás ingatlanok-56120

Reálértékben növekvő helyen lévő örökpanorámás, egyedi ingatlan a távlatban is megőrzi értékét. A hirdetést készítette, tervezte,- kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné Erika (telefon: 06-30-218-0000)

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.