Ingatlankereső

Kód: eladó-luxus-ház-Budapest-410

A budai hegyek között, kényelmes, luxus-lakóház

A kényelmet a tágas lakosztályok, lift, a wellness, fittness és konditerem, valamint az épület alatti medence biztosítja.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő luxus rezidencia eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Budapesten, a budai hegyekben (előkelő helyen), önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 1082 m2 térmértékű telken, eladó egy fiatal 4 szintes, reprezentatív családi lakóház. A ház megjelenése,- kialakítása, előkelőbb körök előtt is megállja a helyét. A házból szép kilátás nyílik a fővárosra.

A ház négy szintje, négy szintenként jól elkülöníthető tevékenységre alkalmas.

  • Az alagsorban, vagy másnéven a szuterénben található az emberi test szépségének, erőnlétének fentartásához szükséges helyiségek, a medence, szauna, wellness, fitnesz, konditerem, garázs, pince, kazánház.
  • A földszint a társasági élet tere, konyha,- étkező,- nappali,- terasz kertkapcsolattal.
  • Az első emelet az éjszakai pihenés, alvás szintje.
  • A második emeleten a dolgozó, alkotó, tárgyaló szint kapott helyet.

A ház alapterülete összesen a 4 szinten: 511 m2 + 129 m2 teraszok. 

A kb. 217,74 m2 nettó alapterületű szuterénben: kétállásos garázs, borospince, vízforgatós,- homokszűrős,- fűthető,- ellenáramoltatós,- belső világítású medence, wellness – fittness, kazánház, WC, lift, lépcsőház, gardrób, 2 szauna, közlekedő, tároló, műhely található.

A kétállásos garázsba ez a gépkocsi lejáró vezet. A térvilágításon kívül a lehajtó, fűtéssel is rendelkezik, így a téli csapadék azonnal elolvad.

A képeken, a medencetér látható.

A családi lakóház minden gépészete az alagsori kazánházban található. A képen, a Viessmann hőközpont egy részlete látszik.

A képeken, a kb. 15 m2-es pince látható két irányból nézve.

A kép, az alagsor alaprajzi elrendezését ábrázolja.

A kb.136,86 m2 földszinten: szélfogó, fürdőszoba, kamra,- konyha,- étkező,- nappali,- terasz, lépcsőház, lift, háztartási helyiség lett kialakítva. Az előbbi térmértéken felül található még a földszinten egy kb. 78 m2 alapterületű részben fedett terasz is.

A képek, a kb. 56,88 m2-es nappali szobában készültek.

A különböző szintek megközelítésére lépcső, a mozgáskorlátozottak,- nehezen közlekedők részére kényelmes, ötszemélyes, modern lift szolgál.

A képen, a földszinti alaprajz látható.

A kb. 133,87 m2 első emeleten: 5 szoba, 2 fürdőszoba, 2 gardrób, közlekedő, lépcsőház, lift helyiségek vannak. az előbbi térmértéken kívül 51 m2 terasz is található ezen a szinten. A teraszról a fővároson kívül a Gellért-hegy és a Citadella is látható.

A kép, az első emeleti alaprajzot ábrázolja.

A képen, a kb. 28,24 m2 alapterületű, panorámás dolgozó szoba látható.

A képen, a második emeleti alaprajz látszik.

Végül, tekintse meg az ingatlanról készült rövid videó filmet!

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.