Ingatlankereső

Balaton nyugati part - Hévíz

Kód: eladó-apartman-Hévíz-345

Hévízi tó közelében,1 hetes üdülési jog eladó

Azoknak, akik szeretnek a világban utazgatni.

Üdülhet, szórakozhat egy háromcsillagos minősítésű szanatóriumra emlékeztető szállodában és nincs gondja egy ingatlanra.

A világhírű, hévízi gyógyfürdő bejáratától, kb. 1700 méterre, nemzetközileg is elismert háromcsillagos minősítésű szállodában, két személyes apartman egy hetes 23. hét (időszak: 06.01-06.07.) üdülési joga eladó. Az 1 hetes örökös üdülőhasználati jog elcserélhető, szabadon adható-vehető, örökölhető.

A képen a szálloda környezete látható.

Az egy hét alatt üdülhet, szórakozhat, a szanatóriumra emlékeztető mindent szolgáltató üdülőkomplexumban. A gyönyörűen gondozott több hektáros parkban nagy kirándulásokat, sétákat tehet. A park területén lévő zárt parkolóban lehet a gépjárművekkel parkolni. A gyermekek önfeledt szórakozására játszótér szolgál.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: teniszcsarnok, salakos pályák, kerékpárkölcsönzés, strandröplabda, kültéri sakk, asztalitenisz, kül- és beltéri medence, pezsgőfürdő, finn szauna, szolárium, masszázs, fitneszterem, teke, biliárd, dart’s, kozmetika, fodrászat, manikűr-pedikűr, étterem, söröző, borozó, kávézó.

A képek szintén a szálloda környezetében készültek.

Az apartmanház földszintjén lévő kb. 27 m2 alapterületű apartmanba a mágneskártyával működő bejárati ajtón belépve az előtér fogadja az érkezőt. Az előtérből nyílik a teakonyha, étkező, lakószoba és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). A fürdőszoba megfelelő légcseréjét automata szellőztető berendezés biztosítja. A lakószobából közvetlen kijárat van a teraszra.

A beépített modern teakonyha szinte mindennel fel van szerelve: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, lábasok, tányérok, poharak, evőeszközök. Étkezni a lakószobában elhelyezett étkezőben lehet, amennyiben nem az éttermet veszi igénybe az itt pihenő család. TV és rádió is van, a lakók az értékeiket az apartmanban lévő szobaszéfben tudják tárolni.

A szobák padlóburkolata szőnyegpadló, a fürdőszoba és az előtér mázas kerámia burkolatú. A fa nyílászárók szúnyoghálókkal vannak felszerelve. Az apartman télen is használható, ugyanis rendelkezik központi fűtéssel. A használati melegvíz is központilag biztosított. A helyiségek füstérzékelőkkel fel vannak szerelve. 

A képek a kb. 1700 méterre lévő Hévízi Tófürdőről készültek:

Az egy hetes 23. hét (06.01-06.07.) üdülési jog irányára: 1.550.000,- Forint. Ha esetleg mégsem tudná kihasználni, bérbe adhatja. A bérbeadást megállapodás alapján a szálloda központ is elvégzi, külön térítés ellenében.

Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.