Ingatlankereső

Balaton nyugati part - Hévíz

Kód: eladó-apartman-Hévíz-391

Töltsön pihentető napokat, egy családias hangulatú szállodában

Ebben az egyszobás apartmanban nincs gondja egy ingatlanra, csak pihenni, kikapcsolódni kell.

A hévízi Tófürdődő kb. 1700 méterre lévő, családias hangulatú szállodában eladó egy földszinti, egyszobás 28 m2-es apartman 1 hetes használati joga. Az ingatlan tulajdonosát megilleti a tulajdonjog, a rendelkezési jog és a hasznok szedésének joga.

Ennek az egész éves használati jognak az 52-ed része az eladó, ami az egész évi használatból 1 hetet (25. héten: 06.20.-06.27.) jelenti.

Ezt az egy hét használati jogot adja el az eladó. Az örökös használati jog (81 év) elcserélhető, szabadon adható-vehető, örökölhető az ország négy szerződött partner szállodájával.

Ez alatt az 1 hét alatt élvezheti Hévíz szolgáltatásait, a Tófürdő gyógyító hatását, ez kiváló annak, aki hasonló ***csillagos szállodában kényelmesen akarja érezni magát, de mindig ugyanebben az apartmanban akar kikapcsolódni és nem akarja, hogy gondja legyen egy ingatlannal. Továbbá megismerheti Keszthely nevezetességeit és a Balaton nyújtotta élvezeteket is kipróbálhatja, kirándulhat a Keszthelyi-hegységben, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban, sétahajózhat és nagy kerékpártúrákat tehet a Balatont körülvevő kiépített kerékpárúton.

A mágneskártyával működő bejárati ajtón belépve az előtér fogadja az érkezőt. Teakonyha étkező résszel, lakószoba és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). A fürdőszobai megfelelő légcserét szellőztető berendezés biztosítja. A lakószobából közvetlen kijárat van a teraszra.

A beépített modern főzősarok szinte mindennel fel van szerelve: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, lábasok, tányérok, poharak, evőeszközök. Étkezni a lakószobában lehet, amennyiben nem az éttermet veszik igénybe az itt pihenők. A lakók értékeiket az apartmanban lévő szobaszéfben tudják tárolni.

A további képek is a hévízi Tófürdőről készültek:

Az apartman egy hetes (06.20. - 06.27.) használati jogának ára: 600.000,-Ft. Ha esetleg nem tudja kihasználni, bérbe adhatja. A bérbeadást megállapodás alapján a szálloda is elvégzi, külön térítés ellenében.

Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.