Ingatlankereső

Balaton közelében - Kötcse

Kód: eladó-balatoni-telek-200

Kötcsén, idősek otthona, szociális gondozó, ápolási intézmény építésére is alkalmas telek eladó

A különleges, adottságú és fekvésű telek, több lehetőséget nyújt.
Építési telek Kötcsén eladó

Balatontól kb. 9 kilométerre, a Somogy megyei Kötcse településen, 2177 m2 nagyságú építési telek eladó, mely alkalmas idősek otthona építésére is. Mivel a település szélén található, ezáltal az idősek otthona nem zavarná sem a falu lakóit, sem a falu lakói nem zavarnák az otthon működését. 

A telekre egy kb. 10 m x 60 m befoglaló méretű épületet lehet építeni, melyben földszint és tetőtér kerülne kialakításra kb. 600 m2 alapterülettel.

A közelmúltban Kötcse híres falu lett, hiszen több politikus választotta kedvelt vidéki otthonául ezt a somogyi dimbes-dombos, szép környezetben lévő települést.

A telek különleges adottsága, hogy két települést (Nagycsepely és Kötcse) megközelítését szolgáló közutak találkozásában helyezkedik el, amikor is, mindenki (beleértve a politikusokat és a kormánytagokat is) aki erre közlekedik, látja,- érinti ezt a telket. Mindkét utcában vidéki buszmegálló található, közvetlen autóbuszjárat van Balatonszárszó és Siófok irányába.  

Építési telek Kötcsén eladó

A telek jelenleg műveltetve van, bekerítve nincs de bekeríthető. Az utcában minden közmű a rendelkezésre áll.

Építési telek Kötcsén eladó

Kiváló elhelyezkedése többcélú felhasználást is lehetővé tesz. Övezeti besorolása szerint falusias lakóterület Lfk, ami azt jelenti, hogy 30 % mértékig lehet beépíteni oldalhatáron állóan, vagy a már kialakult házak vonalában, 4,5 m építménymagassággal.

Az építhető építmények: lakóház, mező- és erdőgazdasági építmény, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, szálláshely szolgáltató épület, kézműipari építmény, helyi igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény.

A majdan megépített létesítmények parkoló szükségleteit saját telken kell megoldani. Haszonállatot is lehet tartani, a helyi állattartási rendeletben foglaltak betartásával.

Építési telek Kötcsén eladó

A képen a pirossal jelölt terület képezi az adás-vétel tárgyát. A jó adottságú Balaton közeli építési telek irányára: 7,2 millió Forint. 

Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.