Ingatlankereső

Balaton keleti part - Balatonvilágos

Kód: eladó-telek-Balatonvilágos-266

Hosszú forró nyarak Balatonvilágoson, a Club Aliga szomszédságában

Egyéni elgondolású ház építése, vagy balatoni befektetés
Tegye pénzét jó helyre, vegyen telket a Balatonnál

Balaton keleti partján, Budapesthez közel, Balatonvilágoson, 660 m2 nagyságú önálló helyrajzi számon nyilvántartott beépítetlen terület megnevezésű építési telek eladó. Az aszfaltos utcáról megközelíthető telek füves. A telekre be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában.

Strand, vitorláskikötő kb. 800 méter, étterem kb. 200 méter, autóbuszmegálló kb. 240 méter, vasútállomás kb. 440 méter, élelmiszerbolt kb. 500 méter távolságra található.

Egyéni elgondolású ház építése, vagy balatoni befektetés

A telek Lke-13 kertvárosi lakóövezetbe tartozik, 20 % mértékig lehet beépíteni, hétvégi házzal, vagy lakóházzal, 4,5 méter építménymagassággal. A házat nemcsak nyaralóként, hanem állandó itt lakásra is tudja használni, innen járhat el dolgozni Székesfehérvárra, vagy Budapestre. Ugyanakkor beépítési kötelezettség nincsen.

Amennyiben egyelőre nem gondolkozik építkezésben, akkor is tud vele mit kezdeni: parkosíthatja, beültetheti gyorsan növő fákkal, a kerítések mentén sövénnyel, felhúzhat modern sátrat, vagy akár 2 db lakókocsit állíthat be, mely a közművekre rácsatlakoztatható. Elhelyezhet bográcsozót, hintaágyat, gyermek játszószereket, kerti fürdőmedencét, kerti pavilont és élvezheti családjával, barátaival az együtt töltött szabadidő örömeit.

Az eladó telek alkalmas egyéni elgondolású ház építésére, vagy befektetésnek. A telekről hivatalos értékbecslés készült mely szerint a telek értéke: 37,3 millió Ft. A balatoni építési telek irányára 37,3 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.