Ingatlankereső

Balaton keleti part - Balatonvilágos

Kód: eladó-telek-balatonvilágos-247

Építési telek Balatonvilágoson eladó

A telek tágas, a hangosan kinyitott pezsgő pukkanása a szomszédokat nem zavarja.

Balatonvilágoson, Club Aligához közel, eladok egy kb. 28 méter széles és kb. 50 méter hosszú építési telket. Közművek az utcában. A telek 20 %-ban beépíthető. Építménymagasság 4,5 méter lehet. Az építendő lakóház alápincézhető és a tetőtere is beépíthető, ha szükséges. Mivel a telek elég széles és mély, a szomszédság közelsége nem zavaró.

A telek alkalmas arra, hogy egy, csak földszintes házzal építse be, ahol az élettér egy szinten van, és nem kell lépcsőzni. Alkalmas továbbá arra, hogy egy nagyobb nappali szobát alakítson ki, melyhez csatlakoznak a külön-bejáratú kvártélyok, azaz szobák fürdőszobával. Ugyanakkor a telket beparkosíthatja, beültetheti nagyobb fákkal, kialakíthat natúr kertet, telepíthet medencét, kerti berendezéseket, van hely elég. A telek irányára: 42.800,- Ft/m2.

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.