Ingatlankereső

Balaton-felvidék

Kód: eladó-befektetési-telek-Tapolca-241

5139 m2-es osztható telektömb Tapolcán eladó

A területet fejlesztve és darabokban eladva egy ügyes befektető ki tudja belőle venni a hasznát.

A kép, a Tapolcai-medencét ábrázolja.

Tapolcán, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, aszfaltos útról megközelíthető, összközműves, 5139 m2 térmértékű, a tulajdoni lap tanúsága szerint kivett iroda és műhely épület, gépjárműtároló és udvar megnevezésű ingatlan eladó. Tapolca a Balaton-felvidék szerves részét képező Tapolcai-medencében helyezkedik el. Jelentős műemlékei, könyvtára, kórháza, szállodái, tavas-barlangja, malom-tava és idegenforgalmi látnivalói, lakosainak lélekszáma adják a városi rangját. A Balaton közelsége, bevásárló központjai (TESCO, LIDL, ALDI) és a környék települései miatt a város vonzereje jelentős.

A képeken, a műhely és az iroda épület láthatók.

A területen jelenleg egy 8,5 méter széles és 28,0 méter hosszú, sávalapozott könnyűszerkezetes iroda, szociálisblokk és műhelyépület, valamint egy 6,0 méter széles és 12 méter hosszú felépítmény található. A felépítmények a tervezett építkezésnek útjában nincsenek, azok az építkezés kiszolgálásáig iroda, szociális épület és raktár felvonulási célokat szolgálhatnak.

A képeken az 5139 m2-es osztható telektömb látszik.

Az ingatlan, egy igazi befektetői csemege. A Rendezési Terv előírásai 900 m2 területekre engedi osztani, így több darabban, vagy egészben továbbértékesíthető. Az ingatlan tehermentes, terhelhető, lehet rá támogatást, hitelt felvenni. A terület egésze (5139 m2), vagy 900 m2 térmértékű telektömbjei 60 % mértékben, 18 méter maximális épületmagassággal szabadon állóan építhető be lakóépülettel (társasházzal).

A lakóépület túlnyomó részben lakásokat tartalmazhat, de a földszinten a lakosság alapvető szükségleteit kiszolgáló kereskedelmi, szolgáltató egységek is kialakíthatók. A területen elhelyezhető továbbá: hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, kulturális, közösségi szórakoztató, szállás jellegű, igazgatási, iroda és sport rendeltetésű épületek.

A területet jelenleg bérlik, a bérlő a távlatban is szívesen tovább bérelné. Ahogy fogynak az ilyen jellegű területek, egyre értékesebbé válik és pár év múlva drágábban eladhatja.

Tulajdonos egy darabban szeretné eladni az ingatlant. Három, vagy öt ember is megveheti, de egy adás-vétel keretén belül, amikor is a költségek osztódnak. A befektetési célú ingatlan irányára 53 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.