Ingatlankereső

Balaton északi part

Kód: eladó-északi-part-egészségügy-624

Orvosok, egészségügyi szolgáltatók

Az eladó ház alkalmas egészségügyi szolgáltatásra, fogászat, plasztikai sebészet, stb. és a beavatkozások utáni rehabilitációra
Egészségügyi szolgáltatásra, orvosi tevékenységre, plasztikai sebészetre alkalmas panorámás ingatlan eladó.

A Balaton gyógytényezői régóta ismert, az avarok és a rómaiak is ismerték, ezért telepedett meg itt a balatonfüredi Szívkórház is. A Balaton vize könnyen felmelegszik, klimatikus viszonya az egész meleg évszakban kiválóan alkalmas a fürdőéletre. Vize szelíd és ártalmatlan, nem közönséges víz, hanem nagyon híg ásványvíznek tekinthető, a szél-csapadék biztosítják a tóparti vízi élet egészségmegőrző és gyógyító használatát.

Ezen a gyógyító helyen eladó az alábbi, színvonalas ingatlan:

Balaton északi partján lévő településen, patinás helyen eladó egy panorámás lakóház, mely kiválóan alkalmas egészségügyi szolgáltatás végzésére és az ezt követő meghatározott létszámú, exkluzív betegkör utógondozására. 

Az épületben összesen van 11 szoba és 9 WC helyiség. Utógondozásra 18 fő helyezhető el.

A jelenlegi, egy térben lévő konyha,- étkező,- nappali helyiségekből ki lehet alakítani vizsgálót, kezelőt, a szobákból 1 orvosi szobát, a 3 hálószobából betegszobákat, a további 5 apartmant, mint bentlakásos utókezelőt lehet használni.

Az épületbe a legmodernebb műszaki technikák kerültek beépítésre, igényes berendezéssel, felszereléssel. Minden közmű be van vezetve, a fűtés ki van építve, a használati melegvizet a Vaillant gázkazán állítja elő és a 800 literes tárolóban tárolódik felhasználásig. Parkolás biztosított.

A ház, az adott tevékenység részére átalakítva, felszerelve, alkalmas egészségügyi szolgáltatásra, orvosi tevékenység végzésére, fogászati, plasztikai sebészeti beavatkozásokra és az azt követő bentlakásos utógondozásra, meghatározott létszámú, exkluzív betegkör részére.

A balatoni panorámás, gyógyítási, gyógyulási célra is alkalmassá tehető ingatlan ára: 443 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.