Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-lakás-Siófok-360

Kényelmes városi élet Siófokon

Gondtalan lakhatás zöldövezeti parkban, a Balatontól 1200 méterre, az eladó lakásban

Siófok egyik kedvelt részén, a Foki-hegyen, eladó lett, egy harmadik emeleti, a tulajdoni lap szerint 49,0 m2 alapterületű, 2 szobás társasházi lakás. A lakás nyugati tájolású. Ablakaiból kinézve, a zöld közparkra van kilátás. A társasházban lift nincs, de így liftzajok sincsenek. A kevés lépcsőzés szükséges is, az egészség fenntartása érdekében.

A lakás közelében, minden közellátás megtalálható, így gyalogosan, rövid idő alatt minden elintézhető. Ezáltal szabadidőt takarít meg, és nem kell elindítani az autót. A lakástól kb. 200 méter távolságra megtalálható: orvosi rendelő, NAV, gyógyszertár, élelmiszerbolt, húsbolt, dohánybolt, fodrászat, kozmetikus, manikűrös, kettő étterem, helyi járatos autóbuszmegálló, és a posta. A közelben van bölcsőde, óvoda, iskola, sportlétesítmény. Kórház kb. 450 méter, virágbolt kb. 700 méter, a Balaton-part, a szabadon megközelíthető vízpart kb. 1250 méter. A város centruma kb. 1500 méter távolságra van. 

A társasház és környezete rendezett, a park ápolt, gondozott. A park fái között ülőpadok vannak, itt lehet üldögélni, levegőzni, a felnőtt fitnesz pályán lévő tornaeszközökön tornászni, a kutyafuttatón pedig a házi kedvencet lehet megsétáltatni. Az épületek között van több modern játszótér a kisgyermekek részére, melyek az uniós szabványnak megfelelőek. Autókkal az épületek közötti parkolókban lehet parkolni.

A társasházban élők jogait és kötelességeit az Alapító Okirat rögzíti, a kulturált együttélés szabályait a Házirend szabályozza. A társasház ügyeit a közös képviselő intézi. A képen a lakás előtti zöld közpark látható.

A lakást magában foglaló társasházat a közös képviselő és a lakók külsőleg leszigeteltették. Ekkor került a külső homlokzati falakra 20 cm hőszigetelés. Tulajdonos a lakást 2020 évben felújíttatta. A régi nyílászárók helyett 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre redőnyökkel ellátva.

A gépészeti csövek- és villamos vezetékek át lettek vizsgálva, amit kellett az le lett cserélve. Újak a gépészeti és villamos szerelvények berendezések, újak a radiátorok is. A fürdőszoba és a WC is megújult. Mindenhol energiatakarékos LED lámpatestek vannak felszerelve. A konyhabútor egyedi legyártású. A falak festhető tapétával vannak ellátva, a konyhában vízálló falfesték van. A képen, a lakás alaprajzi elrendezése látszik.

A harmadik emeleti lakás előnyei összefoglalva: 

  • a harmadik emeleten, kevesebb a zaj, és porterhelés, jobb a levegő,
  • a jó elrendezésű, használható szobákkal rendelkező lakás, élhető,
  • a parkra való szép kilátás miatt, nem érezni bezártságot,
  • nincs előtte forgalmas út, ezért a lakás, csendes,
  • alul-felül fűtött lakások határolják, körbefűtött, így kevés a fűtési díj,
  • a lépcsőházban kevesebb a forgalom a földszinthez képest, ezért csendesebb.

A kép, a közlekedőt ábrázolja.

A nappali szoba jól bútorozható falfelületekkel rendelkezik, a bútorozható fal hossza ebben a szobában: 5,23 m. A szobák padlóburkolata új laminált parketta, a többi helyiség új mázas kerámia burkolatú. A képen, a nappali szoba látható.

A képek, a konyha,- étkezőben készültek. A konyhabútor egyedi legyártású, magas fényű bútorlapból készült. Az új kombinált tűzhely főző része gázüzemű, a sütő része villanyról működik. A városi kényelmet szolgálja a közelben lévő 2 étterem, ahol ételkiszállítás is működik. Az egyik cukrászda és pizzéria. Ennél fogva nem feltétlenül kell főzni, így jelentős szabadideje marad egyéb tevékenységre.

A képen, szintén a konyha látszik.

A képeken, a fürdőszoba előtti előtér látszik, ide került elhelyezésre az automata mosógép.

A használati hideg- és meleg vizet külön almérők mérik, melyet a központ távleolvasással olvas le. A fürdőszobában törölközőszárító radiátor is beépítésre került. A kép, a felújított fürdőszobát (kád,- mosdó) ábrázolja.

A képen, a külön helyiségben lévő illemhely látható.

Ez a kisebbik szoba is jól bútorozható, a bútorozható szabad falszakasz 3,51 méter. A képen, a kisebbik szoba látszik. 

A hőmennyiségmérővel felszerelt radiátorok adják le a hőt, a tulajdonos annyi fűtési díjat fizet, amennyit elhasznál. A lakáshoz tartozik egy 2,57 m x 5,19 m alapterületű közös tároló 1/2-ed részének használati joga.

Több ügyfelünk kifejezetten előtérbe helyezi a távfűtést, mert mindig kellemes hőmérséklet van a lakásban, környezetkímélő fűtési mód, nem kell kéményfelújításról gondoskodnia, nincs égéstermék visszaáramlás a kéményből, nem kell tartania gázrobbanástól, nem kell évente üzembe helyezni a gáz fűtőkészülékét, nem kell a kazánt javíttatnia, cserélnie, nincs a lakásban gázvezeték, gázmérő, gázkazán és gondtalanul élvezheti a szolgáltatás adta előnyöket és kényelmet.

Tulajdonos a lakását cserére is felajánlja értékegyeztetéssel. Csereigénye: Székesfehérvár belvárosban, négyemeletes épületben első, max. második emeleti 1,5 - 2,0 szobás, erkélyes, 50 - 55 m2 alapterületű, WC,- fürdő külön helyiségben, felújított, költözhető állapot.

A lakásból a zöld közparkot lehet látni.

A fent ismertetett, siófoki, felújított, kényelmes lakhatást nyújtó lakás irányára: 43,5 millió Forint. Ezért az árért az új tulajdonos kap egy jó helyen lévő, zöldövezeti, kis rezsijű lakást, mely az állandó itt lakáson túl, balatoni nyaralónak is használható.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.