Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-üdülő-Siófok-70

Nyári tábor, rekreációs központ kialakítási lehetőség 4511 m2-es telken, Siófok közelében

Az ingatlan, eredetileg is gyermekek részére épült.

Nyári táborozás balatoni élményekkel,- gyermekeknek, rekreációs központnak, vagy szociális otthon rászorulóknak, a Balatonnál. Az alábbi eladó ingatlan, felújítva, alkalmas arra, hogy a befektető, az ingatlant hasznosítsa és folyamatos bevételhez jusson. 

A képen, a főépület látható.

A Balaton déli partján, a víztől kb. 320 méterre 4511 m2 bekerített telken eladó egy kétszintes, valaha szebb napokat látott épületkomplexum. Az épület a ’30-as évek elején épülhetett, gyermekek nyári nyaralására, üdültetésére használták. Mára felújítandó állapotba került. Az ingatlanba minden közmű be van vezetve.

Az ingatlan Rendezési Terv szerinti besorolása Üü-1 ami szerint szabadon álló elhelyezést, 6,5 m építménymagasságot és 30 % beépíthetőséget jelent. A meglévő főépület szerkezetileg olyan jó állapotú, hogy egy építész csoport helyi védelemre javasolta, ennél fogva nem bontandó, hanem értéknövelő a megléte.

A földterület osztható. A 4511 m2 területből 2000 m2 leválasztható és külön beépíthető, anélkül, hogy a maradó 2511 m2 házas terület beépítési százaléka meghaladná a 30 %-ot.

A 2000 m2 leválasztott telekre bruttó 600 m2 alapterületű új üdülőépület építhető, mely 3 szintes is lehet: földszint,- emelet,- tetőtér. A jelenlegi felújítandó épület és/vagy a megépíthető új épület(ek) a nagyságánál fogva alkalmas bentlakásos gyermekotthon, lakásotthon, vagy apartman ház kialakítására is.

A kép, az épületek ölelésében lévő udvart ábrázolja.

A telken van egy főépület és „U”-alakban kettő oldalszárny. Látható, hogy a gyermekek részére van nagy szabad tér árnyas fákkal, hintákkal, mászókákkal stb. Itt biztosan jól érezték magukat a gyermekek akkoriban és ma is jól éreznék magukat. 

A képen, az egyik épületszárny (gazdasági rész) látható.

A képen, a másik épületszárny (szociális rész) látszik.

A balaton közeli épület komplexum ára 1,2 millió Euró. 

Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.