Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-telek-Siófok-214

Strandtól 1200 méterre építési/hobbi telek eladó

Olcsó balatoni nyaralás, vagy befektetés.

Siófok üdülő övezetében 631 m2 térmértékű építési telek eladó. A telek csendes, nyugodt helyen van, környezetében nyaralók, faházak vannak. Étterem, élelmiszerbolt kb. 1100 méterre, a kulturált fizetőstrand kb. 1200 méterre található.

Rendezési Terv szerinti besorolása Üh-1 hétvégi házas üdülőövezet, mely szerint hétvégi házzal és lakóházzal is beépíthető, de egy telken legfeljebb 3 üdülőegységgel/lakóépülettel, 25 % beépíthetőséggel, 6 m építménymagassággal.

Az utcában lévő közművek: vezetékes ivóvíz, villany és szennyvízcsatorna, így szükség esetén beköthetők.

Valóban nem szükséges építkezni. Készíteni kell egy jó alapot, leszigetelve tehet rá  tenni könnyűszerkezetes házat, rönkházat, faházat, vagy modern lakókocsit. Nyaralásra, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas lehet ez a megoldás és nem is kerül annyiba, mintha belevágna egy építkezésbe. Befektetésnek sem rossz, ha van egy telke a Balatonnál.

Az olcsó balatoni nyaralás megvalósítására alkalmas telek irányára 12,5 millió Forint. 

Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.