Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonvilágos

Kód: eladó-telek-projekt-balatonvilágos-245

Balatonvilágos, befektetésre alkalmas

Nagyméretű építési telek eladó

Balatonvilágoson, 3 lakóház építésére alkalmas telek eladó, melyből ügyes befektető kiveheti hasznát.

Club Aliga Üdülőcentrum bejárata

A Budapesthez közeli Balatonvilágoson, nem építési telket kínálunk eladásra, hanem portfóliót,- befektetési lehetőséget,- melyből ügyes befektető kiveheti hasznát. Balatonvilágosnak a főváros felől kitűnő közlekedési lehetősége van. A település jövőjét nagymértékben meghatározza az egykori MSZMP üdülő, a Club Aliga várható fejlesztése. Az ingatlanvagyont birtokló fizetőképes tulajdonos megkezdte, és várhatóan be is fejezi a Club Aliga Üdülőcentrum fejlesztését. A befejezett projekt várhatóan 300 új munkahelyet biztosít, a működtetéshez szükség van helyi munkaerőre.

Fürdés Club Aligán, a strandon

Az eladásra felkínált, közel 1400 m2 telekre 3 lakóházat lehet építeni, kb. 400 m2 nettő össz-szint hasznos alapterülettel. A koncepció az illetékes hatóságokkal egyeztetve van, az elvi hozzájárulást tulajdonos beszerezte. A megépítendő új házak, vagy apartmanok eladhatók, vagy az eladásig hasznosíthatók, bérbe adhatók. A helyi önkormányzat az építményadó, üdüléshelyi adó vagy állandó itt lakás esetén a „fejkvóta” miatt érdekelt a beruházásban, és támogatja azt.

Balatonvilágoson érdemes befektetni

Érdemes Balatonvilágoson befektetni. Ha a Club Aliga tulajdonosának megéri befektetni Balatonvilágoson, akkor a telekre jelentkező befektetőnek is. A telek, a Club Aliga felső bejárójától 842 méterre található. A telek irányára 49,9 millió Forint. Irodám, a projekt, 30 %-os előértékesítését, külön megállapodás alapján vállalja.

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.