Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonszemes

Kód: eladó-telek-balatonszemes-242

5789 m2 telektömb, strandtól 300 méterre eladó

Üdülőtábor, kemping létesítési lehetőség adott.
Üdülőtábor, táborhely, kemping kialakítási lehetőség.
Üdülőtábor, táborhely, kemping kialakítási lehetőség.

Balaton déli partján Balatonszemes térségében 5789 m2 a tulajdoni lap megnevezése szerint „Kivett egyéb épület és udvar „megnevezésű ingatlan eladó. A strand kb. 300 méterre található.               

A terület övezeti besorolása Üü3, mely szerint 25 % mértékig építhető be, szabadon állóan, 8,5 m építménymagassággal.

Az övezet területén az OTÉK 22. §-ában szereplő létesítmények helyezhetők el. (olyan üdülőépületek üdülőtáborok és kempingek, melyek elhelyezésük, méretük, kialakításuk és felszereltségük, valamint infrastrukturális ellátottságuk alapján az üdülési tartózkodásra alkalmasak, és amelyek túlnyomóan változó üdülői kör hosszabb tartózkodására szolgálnak). A területen az üdülési funkciók alapellátását biztosító kereskedelmi, vendéglátási, szolgáltatási és sportlétesítmények is elhelyezhetők.

Arra is van lehetőség, hogy a területet három részre felossza és akkor a három építési telket darabonként értékesítse. Az ingatlan irányára 175 millió Forint.

Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.