Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonszárszó

Kód: eladó-építési-telek-Balatonszárszó-260

Mentse pénzét ingatlanba!

Építési telek a Balatontól 290 méterre eladó.

A telek megvételével biztonságban tudhatja pénzét, hiszen a telekkel van a legkevesebb probléma, csak néha le kell nyírni a füvet. Ahogy fogynak az építési telkek, a telekárak egyre növekednek.

Balatonszárszó üdülőövezetében, a szabadon megközelíthető vízparttól kb. 290 méterre, 720 m2 nagyságú, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telek eladó.  A telek nyaralókkal beépített, aszfaltos utcában található.

A telekre be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt 1 x 16 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, gázcső vége kerítésen belül van. Öntözni a 6 méter mély fúrt kútból lehet.

Az ingatlant könnyen meg lehet közelíteni, Budapesttől autóval, de jó a vonat és az autóbusz közlekedés is. M7-es autópálya le- és felhajtó 3200 m, 7-es főközlekedési út 149 m, vasútállomás 1700 m, étterem 1750 m. Központ kb. 1700 méter távolságra van.

A Rendezési Terv övezeti besorolása szerint a terület Üh-2 hétvégi házas üdülőövezetbe tartozik, szabadon állóan, 5 méter építménymagassággal, 15 % mértékig lehet beépíteni, ami azt jelenti, hogy bruttó 100 m2/szint nagyságú nyaralót lehet építeni.

A telken van egy jó állapotú, ’70-es években épült kb. 25 m2-es kis faházas nyaraló, mely 2-3 fő nyaralására kiválóan alkalmas. A nyaralóban van lakószoba, főzőfülke és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,-WC.)

A tehermentes telek vételára 39,5 mft. A közelmúltban értékesítésre került telekárakat figyelembe véve, a telek meg is éri ezt az árat. Hitel, gépkocsi beszámítás, csereingatlan nem működik.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.