Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-üzleti-kereskedelmi-109

3300 m2 csarnoképítési lehetőség a Balatonnál

A kereskedelmi, szolgáltató gazdasági tevékenységből meggazdagodhat.

Balaton déli partján, adásvétel tárgyát képezi, egy 8343 m2 térmértékű, „Kivett tanya (3 gazdasági épület)” megnevezésű ingatlan. A terület, Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Gksz-2, kereskedelmi szolgáltató gazdasági terület, maximum 40 % beépíthetőséggel, 7,5 m építmény magassággal, szabadon álló módon.

Elsődlegesen gazdasági célú építmények helyezhetők el. A területen mindenfajta nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek az épületeken belül a tulajdonos, a használó és a személyzet részére szolgáló lakások, igazgatási, egyéb irodaépületek, parkolóházak, üzemanyagtöltők, sportlétesítmények, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális, kereskedelmi vendéglátó épületek és egyéb közösségi szórakoztató épületek helyezhetők el.

Az ingatlannak a közutakhoz való kapcsolata kiváló. A 7-es főközlekedési út kb. 138 méterre van, mindkét irányból le- és felhajtó lehetőséggel, az M7-es autópálya le- és felhajtója mindkét irányból 1000 méteren belül van.

Az ingatlan alkalmas zöld- vagy barnamezős beruházásra, ahol munkahelyek jönnek létre, illetve minden olyan lehetőségre, ahol állami támogatás, vissza nem térítendő támogatás, pályázati pénzek, EU-támogatás igénybe vehető.

A területre, a beépítési százalék maximumaként egy 3300 m2 nagyságú épületet lehet építeni, de azzal a feltétellel, ha a vezetékes ivóvíz és a szennyvízcsatorna kiépítésre kerül. Közelben van a villany távvezeték, a nagynyomású földgáz vezeték, ivóvíz- és szennyvíz csatlakozási lehetőség.

A kiépítés lehetőségeiről a szolgáltatók jogosultak nyilatkozni. A közművek közül jelenleg a villany van bevezetve 220 Volt háztartási áram 1 x 20 Amper és 2 x 32 Amper áramerősséggel.

Mivel a terület, a mezőföld szerves része, tulajdonos mezőgazdasági kereskedelmi tevékenységet végez. A három gazdasági épületből tulajdonos az egyik épületet lakóházként használja.

Az összkomfortos faház kb. 60 m2 alapterületű, melyben konyha,- lakótér, kettő hálószoba és fürdőszoba található, továbbá tornác és terasz. A másik épület kb. 35 m2 alapterületű, ez üzlethelyiségként funkcionál.

A  8343 m2-es terület és csarnok építési lehetőség irányára 97 millió Forint.

Végül, tekintse meg, az ingatlanról készült, rövid videó filmet!

Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.