Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-balatoni-telek-231

Építési telek, kb. 90 méterre a Balaton vizétől

A vízpart közelsége lehetővé teszi, hogy Ön a nap bármely szakában élvezze a Balaton nyújtotta vízi élményeket, a telekre megvalósíthatja álmai nyaralóját.

A Balaton déli partján, vasút és a vízpart között, a szabadon megközelíthető 1 kilométeres partszakasztól kb. 90 méterre, 722 m2 nagyságú építési telek eladó.

Elhelyezkedése kedvező, mert pár perc sétát követően már lehet is strandolni. Könnyen vízre lehet tenni a csónakot, kajakot, szörföt és a közelben van vitorlás hajó kikötő, horgászhely. Ide, a képen látható, fiatal házak, nyaralók közé építheti saját elgondolású házát.

A képen, a telek látszik, az utca felől nézve.

Az ingatlan az M7 autópályán és vonattal is megközelíthető. A balatoni kerékpárút az ingatlan közelében halad el, így nagy biztonsággal lehet rövidebb-hosszabb kerékpáros túrákat tenni. 

A telekre be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a vezetékes földgáz, a további közművek (csatorna, villany) az utcában van. A ház körüli területet szépen lehet parkosítani. Itt biztosan jól fogja magát érezni családjával. Az utcában sorra épülnek az új házak, a környék rendezett.

A Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-2, 20 % mértékig nyaralóval építhető be, szabadon állóan, vagy ikresített formában, 4,5 méter építménymagassággal.

A telek 17 méter széles és 42 méter hosszú, melyen jól mutat egy elegáns nyaraló. A telekre építeni nem kötelező, nincs beépítési kötelezettség. Használhatja így is, ahogy van, lakóautóval, vagy sátorozhat.

A Balaton vizétől kb. 90 méterre lévő telek megvételével nem csak egy kiváló befektetést vásárol, hanem egy sok lehetőséget kínáló, kevésbé ismert, nem zsúfolt, használható Balatoni partszakaszt kap. A vízpart közeli, építési telek irányára 60 millió Ft. 

Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.