Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízparti-ingatlanok-297

Közvetlen vízparti luxusnyaraló eladó

A luxust a 18 méter magánpart feletti kizárólagos rendelkezési jog, a Balaton nyújtotta lehetőségek élvezete és a Balaton látványa jelenti.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő közvetlen vízparti nyaraló eladása a Balaton partján már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A nyaraló minden ablakából a Balatonban lehet gyönyörködni.

Balaton déli partján, közvetlen vízparti, 714 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken, fiatal, korszerű, háromszintes, téliesített nyaraló eladó. A telek, 18 méter szélességben, kiépített, kőszórásos partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez.

A nyaralóhoz tartozik még a 210 m2 térmértékű saját használatú út, mely szintén jelen adásvétel tárgyát képezi. A magánút alkalmas autók parkolására, parkoltatására.

A telek előtt állami, önkormányzati földterület nem található, az ingatlan, közvetlen vízparti. A nyaralóépület mindenkori tulajdonosai, vendégei, nyaranta gyönyörködhetnek a csodálatos naplementékben. A nyaralóépület úgy lett kitalálva és megtervezve, hogy minden szobája ablakából a Balaton látható.

A ház egy igazi nagycsaládos nyaraló. A földszinten találhatók a nappal használatos helyiségek, előtér, külön WC, kazánház, lépcsőház, tökéletes funkciójú kamra,- konyha,- étkező,- nappali szoba,- Balatonra tájolt fedhető terasszal. 

Az első emeleten és tetőtérben 5 különálló apartman ebből 3 db egyszobás és 2 db 2 szobás, összesen 14 fekvőhellyel. Minden apartmanhoz külön fürdőszoba tartozik. 

A földszint 92,65 m2 alapterületű + 41,10 m2 fedhető terasz. Az emelet 83,31 m2 alapterületű + 11,91 m2 erkély míg a tetőtér 86,5 m2 alapterületű + 11,91 m2 erkély lapterületű. A képen, a nyaraló, mérethelyes alaprajzi beosztása látható.

A nyaraló nappal használatos részeit, konyhát,- étkezőt,- nappalit,- teraszt, az udvart és a vízpartot közösen használhatja a család, lefekvéskor mindenki a saját külön-bejáratú apartmanjába vonulhat vissza. A képeken, a földszinti, 53,58 m2 nettó alapterületű, nappali,- étkező látszik, 3 különböző nézetből.

Az ingatlan kialakítása olyan, hogy alkalmas: nagycsaládos nyaralónak, panziónak, vállalati (Cég) üdülőnek. Az ingatlan télen - nyáron használható, hasznosítható a hőszigetelt falai, szélnyomásra méretezett szintén hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászáróinak és központi fűtésének köszönhetően. A képek, szintén a földszinti, 53,58 m2 nettó alapterületű, nappali,- étkezőt ábrázolják.  A helyiség minden ablakából, szép kilátás nyílik a Balatonra.

A képek, a földszinti konyhát ábrázolják.

A képeken, az első emeleti legnagyobb szoba és a hozzá tartozó fürdőszoba látható.

A képeken, az első emeleti, további szobák látszanak.

A képek, a tetőtéri egyik 2 szobás lakrészt ábrázolják.

A képeken, a tetőtéri másik 2 szobás lakrész látható.

A nyaraló 1991 évben kapott építési engedélyt, és 1993 évben lett kész. 2002 évben teljesen fel lett újítva. A nyaraló szerkezetei: betonalap, tégla fő és válaszfalak, vasbeton födémek,- koszorúk, áthidalók, fa tetőszerkezet, cserépfedés. A külső homlokzaton  pótlólagos hőszigetelés készült. Külső homlokzati nyílászárói (ajtók, ablakok) fokozott légzárású, szélnyomásra méretezett, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnnyel, szúnyoghálókkal ellátva.

A nyaraló közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna. A nyaraló fűtése gáz központi fűtés radiátorokkal, távolról is indítható gázkazánnal. A központi fűtésen kívül egy kandalló is rendelkezésre áll. A nyaraló minden világítása energiatakarékos izzókkal van felszerelve.

Extrák: automata-működtetésű árnyékoló (napellenző), szerszámtároló, saját stég, sólya, jakuzzi, fejlett riasztórendszer és füstérzékelő. 

Az ingatlan irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén tulajdonossal pontosítok.

Végezetül, tekintse meg az ingatlanról készült rövid videófilmet!

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika +36-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.