Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízközeli-telek-248

Balaton déli partján, vízpart közeli,  nagy építési telek eladó

Bármikor élvezheti a Balaton nyújtotta élményeket: strandolhat, szörfözhet, tarthat csónakot, horgászhat.

Balaton déli partján, 1830 m2 térmértékű, összközműves építési telek eladó. A telek, a vízparttól kb. 50 méterre fekszik, közterületről szabadon megközelíthető és nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton.

Bármikor élvezheti a Balaton nyújtotta élményeket: strandolhat, szörfözhet, tarthat csónakot, horgászhat...

Az 1830 m2 nagyságú telek szélessége nem nyomasztó, kb. 35 méter széles és kb. 52 méter mély, ezáltal van tér és levegő, nem zavaró a szomszédság jelenléte.

A terület övezeti besorolása Üh-2 üdülőövezet, szabadon állóan, 20 % mértékben, 4,5 méter építménymagassággal lehet beépíteni legfeljebb 2 egységes üdülővel (ikerház).

A vevőnek több lehetősége is van: vagy épít egy nagyméretű, elegáns családi nyaralót, gyönyörű parkkal, vagy három darab kétegységes (iker) kisebb nyaralót, esetleg bekeríti, beparkosítja, lakókocsit ráhúzva horgász szenvedélyének él.

A vízközeli építési telek irányára 350 millió Forint. 

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.