Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízparti-ház-apartmanház-623

Lakóház-panzió, a vízparton eladó

A közvetlen vízparti ingatlan alkalmas a családi nyaraláson túl kiadásra, amikor is bevételt termel.

Ha valaki most nem jut vízparti ingatlanhoz, az később egyáltalán nem, vagy nehezebben fog. Ezen segít az itt kínált vízparti lakóház-panzió:

Balaton déli partján 780 m2 nagyságú közvetlen vízparti telken eladó egy lakóház. Miközben Ön és családja használja a főépületet, élvezi a vízkapcsolatot és a Balaton látványát, addig a gazdasági épületben (vendégház) kialakított 4 db külön-bejáratú stúdió lakás nyári kiadásából bevételre tehet szert. Nappaliból szép kilátás nyílik a tóra.

Az ingatlan hivatalos megnevezése: lakóház, udvar, gazdasági épület. A panorámás terasz kb. 73,27 m2 alapterületű.

A 43 méter partszélesség, nagyon széles rálátást biztosít a tóra. 

A képen, a magán stég látható.

A képen, a főépület és a vendégház látszik a víz felől nézve.

A telken 2 épület található, egy főépület és egy téliesített vendégház. A főépület egy 3 szintes lakóház, melyben 5 külön bejáratú apartman található. A vendégház 2 szintes, 4 apartmannal.

A kb. 11,0 m x 11,0 m külső méretű lakóház földszintje és tetőtéri lakrészei el vannak szeparálva. A közös előtérről nyíló lépcsőházból fel lehet menni a tetőtéri és padlás szinti apartmanokba, ez által a földszinten élők nyugalmát nem zavarja a tetőtérbe igyekvő.

A kb. 153,14 m2-es földszint helyiségei: előszoba, lépcsőház, konyha,- étkező, nappali szoba, hálószoba, fürdőszoba, kazánház, továbbá külső megközelítésű gondnoki szállás (szoba-fürdőszoba), illetve tároló, mosdó-, WC, szauna.

A kb. 122,73 m2-es tetőtér helyiségei: folyosó, közlekedő, 3 szoba, 3 fürdőszoba, konyha, nappali,- étkező.

A kb. 46,07 m2-es padlástér helyiségei: közlekedő, 2 szoba, fürdőszoba.

Lakóház nettó össz-szint alapterülete erkélyek, terasz nélkül: 321,94 m2

 Miközben főz, a Balaton látványában gyönyörködhet. A képen, a főépület konyha,- étkező kapcsolata látható a panorámával.

A kép, a főépületben lévő földszinti fürdőszobát ábrázolja.

A képek, a főépület emeleti társalgó,- étkezőben készültek.

Egyre nagyobb az igény a víz melletti életre.

Összefoglalva:  a főépületben van 4 külön bejáratú apartman + privát lakrész. A vendégházban van 4 külön bejáratú apartman. Továbbá gondnoki lakás és gazdasági rész. Miközben pihen, addig az apartmanok pénzt termelnek.

A vízparti ház, sok örömet és vidámságot fog nyújtani . Az ingatlan irányára 620 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző, szakértő
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző, szakértő

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.