Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-balatoni-lakás-356

Az első emeleti, elegáns lakás, a szabad strandtól 200 méterre, már nem eladó

Pihenés, kikapcsolódás közvetlen a Balaton partján, lazítás, horgászat, strandolás.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő balatoni lakás eladása már nem aktuális, eladásra került. Aki csak szemezgetett vele, és nem volt képes megragadni a kínált lehetőséget, annak úgy kell. A hirdetett ingatlan csupán referenciamunka szerepét tölti be.

A lakás közelében van ez a strand, itt lehet fürdeni.
A lakás közelében van ez a strand, itt lehet fürdeni.

A strandolási lehetőség kb. 200 méter, gyalogosan megközelíthető, de itt tárolhatja csónakját, szörfdeszkáját is. Mélyvizes horgászati lehetőség kb. 500 méter.

Balaton déli partján, a vízpart szomszédságában lévő társasházban eladó egy első emeleti kb. 93 m2-es téglalakás, 2 db kizárólagos használatú felszíni gépkocsi beállóhellyel. A lakáshoz tartozik a társasházi közös tulajdonból kb. 160 m2 térmértékű, közösen használt eszmei telekhányad. A földszinten lévő közös tároló helyiségben van lehetőség gumicsónak, kerékpár, gyerekjátékok, strandcikkek tárolására. Az utcában új házak és szépen rendben tartott nyaralók találhatók. A képen látható strandot lehet használni.

A nappali-étkezőhöz kapcsolódik a fedett erkély.
A lakástól kb. 200 méterre van a strand.

A képek, a nappali,- étkezőben készültek. A lakás nem lett használva, gyakorlatilag új.

A képen, a kb. 93 m2-es lakás alaprajzi elrendezése látható.
A képen, a kb. 93 m2-es lakás alaprajzi elrendezése látható.

A lakás főbejárati ajtaján belépve az előtérbe érkezünk, rögtön szemben van az illemhely (WC,- kézmosó). Az előtérben tovább haladva érkezünk az egy térben lévő konyha,- étkező,- nappali szobába, melyből közvetlen kijárat van a fedett erkélyre. A nappaliból nyílik egy vendégszoba.

A nappaliból jutunk a közlekedőbe, ahol további kettő szoba található, valamint a fürdőszoba (kád,- mosdó,- Bidé funkciós WC). Mindkét hálószobából közvetlen kijárat van egy másik, fedett erkélyre. A lakás kb. 93 m2 nettó alapterületű, melyhez kapcsolódik a két fedett erkély. 

A lakást tulajdonosa, prémium minőségű, időtálló olasz bútorokkal rendezte be. A nappali ülőgarnitúrája kiváló minőségű bevonó anyaggal kárpitozott, kosztaszító réteggel készült. A karnisok, az árnyékoló és sötétítő függönyök minőségi anyagokból, egyedi megrendelésre készültek. Stílusos lámpák és rejtett világítás adja meg a nappali hangulatát.

A lakás tájolása kedvező (kelet,- dél,- nyugat), ezáltal a helyiségek benapozottak, világosak, ugyanis reggeltől estig mindig besüt valamelyik helyiségbe a nap. Egyúttal a nap járásának megfelelően mindig van napsütötte és árnyékos erkély. Bátran állíthatom, az egész társasháznak ez a legjobb lakása.

A nappaliból kilépve ezt az erkélyt lehet használni.

A nappalihoz kapcsolódik ez a fedett erkély. A társasház 978 m2 bekerített, saját telken helyezkedik el. A telekre automatizált kapun lehet autóval behajtani, gyalogosok a kiskaput használják. A társasház kertje részben burkolt, részben füves, parkosított. A gépkocsi parkolók megvilágítása kültéri lámpákkal biztosított. A kert sarkában van a grillező hely, itt lehet a szabadban sütni-főzni.

A konyha jól fel van szerelve beépített gépekkel.
A fürdőszobán van ablak, így a természetes szellőzés megoldott.

A képeken, a konyha és a fürdőszoba látszik.

A konyhabútorba be van építve az indukciós főzőlap, a villanysütő és a Gorenje típusú elszívó. Minőségi gránitmosogató került beépítésre, melynek előnyei: ellenáll a magas hő, ütés- karcolás- és elszíneződés hatásainak.

A fürdőszoba minőségi berendezési tárgyakkal van felszerelve.

A kép, a fürdőszobát ábrázolja. Felszerelési tárgyai: sarokkád,- mosdó,- WC Bidés ülőkével. A fürdőszobán és az illemhelyen is van ablak, így a bevilágítás és a szellőztetés természetes úton van megoldva.

Ebben a szobában kellemes az alvás.
A fedett erkélyen kellemes az időtöltés.

A képeken, az egyik szoba és a közvetlen erkélykapcsolat látható.

A szobából kitekintve a fák lombjait látjuk.
Ehhez a szobához is kapcsolódik erkély.

 A szobákban lévő új ágyak mindegyike ágyneműtartós. A helyiségek padlóburkolata eredeti fa parketta, a többi helyiség első osztályú mázas kerámiával burkolt. A képeken, a szobák látszanak.

Ez a Bosch gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet.

A lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 1 x 32 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Be van vezetve a kábel TV és a kaputelefon. Internet vételi lehetőség biztosított. Egyedi mérőórák mérik a fogyasztást, a lakás radiátoros központi fűtésű. A fűtést és a melegvizet a közlekedőben elhelyezett, kéménybe kötött, Bosch típusú kombi gázkazán állítja elő. A kép, a gázkazánt ábrázolja.

A háromszintes, 9 lakásos társasház 2011. évben épült, korszerű építőanyagok felhasználásával. Szerkezetek: betonalapozás, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezet, cserépfedés. A külső határoló főfalakon a hővédelem érdekében hőszigetelés került elhelyezésre. A külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. Beltéri ablakpárkányok márvány burkolatúak.

A társasházban élők jogait és kötelességeit az Alapító Okirat szabályozza, a kulturált együttélés szabályait a Házirend szabályozza. A társasház ügyeit a közös képviselő, a további ház körüli munkálatokat a kertész végzi, ezáltal Önnek megérkezéskor nem a fűnyírással kell bajlódni, hanem pihenhet.

A társasház azt a funkciót tölti be, amiért megépítették, gondtalanságot, kényelmet biztosít az itt lakók számára. A lakás nem volt használva, gyakorlatilag minden újszerű állapotban van. A vételt követően a lakás azonnal birtokba vehető, az új tulajdonosnak csak be kell költöznie.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.