Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-tanya-Balaton-608

Tanya a Balaton déli partján, strandtól 1100 méterre eladó

Családi rezidencia, ahol eltűnhet a kíváncsi szemek elől.

Balaton déli partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, teljesen bekerített 9552 m2 térmértékű telken, háromszintes családi lakóház, melléképület eladó. A strand, 1100 méter távolságra van.

Az ingatlan, az adottságai miatt, több mindenre alkalmas:

  • Kényelmes állandó itt lakás, innen irányítva vállalkozását.
  • A birtokot körbe ültetve a gyorsan növő, impozáns leylandi ciprussal, amikor is a környezetétől teljesen leszeparálódik, és nem látnak be a magán szférájába úri módon élhet itt, azt csinálva, amihez kedve van.
  • Villagazdaságot hozhat létre, díszkert, saját park létesítése mellett növénytermesztéssel és hobbi állattartással is foglalkozhat (ló, kutya, galamb).
  • Itt megtermelve a bio zöldség,- gyümölcs szükségletét, amit a pincében letárolva folyamatosan tud fogyasztani.
  • Kialakíthat egy celebvillát teniszpályákkal, amerikai módra.  

A fiatal lakóház 2006 évben épült, modern szerkezetekkel, anyagokkal. Pince, földszint, tetőtér került kialakításra szinteltolásokkal. A családi lakóházban nem kell nélkülözni semmit, kényelmes és jól felszerelt. Minden közmű be van vezetve. Vaillant gázkazánról működik a padlófűtés és a radiátoros központi fűtés. A kert öntözése fúrt kútból történik. A főépület mellett van a 4,0 m x 8,0 m nagyságú, 1,5 m mélységű kerti medence és a kerti lak, melyben zuhanyozó és konyha van.

A lakóházban három lakrész került kialakításra, az alábbiak szerint:

A kb. 174,7 m2 alapterületű földszintre a szélfogón keresztül lépünk be a közlekedőbe, ahonnan balra nyílik egy vendégmosdó, szemben a kazánház. A közlekedőből szintén balra található az egy térben lévő nappali,- étkező, melyhez szervesen kapcsolódik a konyha, a kamra és a háztartási helyiség. A konyhából, valamint a nappali-étkezőből közvetlen kijárat van a teraszra. A háztartási helyiségből át lehet menni a garázsba. Visszatérve a közlekedőbe, innen a fél szinttel feljebb lévő éjszakai helyiségcsoporthoz jutunk. Ezen a szinten a közlekedőből nyílik kettő hálószoba, fürdőszoba és egy kis télikert. Az egyik hálószoba terasz kapcsolatos.

A kb. 155,3 m2 alapterületű tetőtérben van a közös használatú társalgó teakonyhával „L” alakú folyosóval. A folyosó végén található egy közlekedő, ahonnan egy lakosztály nyílik (kettő hálószoba, fürdőszoba, illemhely). A társalgóból fél szinteltolásával feljebb egy másik lakosztály található (közlekedő, kettő hálószoba, fürdőszoba, illemhely).

A kb. 108,4 m2 alapterületű pince helyiségei: közlekedő, előtér-tároló, hobbi helyiség, illemhely, borospince, zöldségtároló.

A túlélő ház, a hozzá tartozó nagy földterülettel alkalmas rezidencia, ranch, tanyaközpontként való használatra. Itt élhet hobbijának, nagyfokú szabadságot nyújt és van hely mindennek.

Az ingatlan irányára 195 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Magasmarti Anikót a 06-70-380-0296 telefonszámon!

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.