Ingatlankereső

Szántód

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-405

Családi nyaraló, a vízparton eladó

Vízparti élmények, örömök, a saját vízparti nyaralójában.

Szeretné élvezni a zavartalan horgászat örömeit a saját vízparti ingatlanánál? Az alább ismertetett nyaralónál ezt Ön megteheti.

Balaton déli partján Szántódon, csendes nyugodt helyen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, külön-bejáratú, szeparált, jogilag osztott ikerház-rész, 696 m2 nagyságú telekkel eladó. A telek 11 méter szélességben csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez. A telek előtt kb. 133 méter nádas található a fémszerkezetű saját stég is 133 méter hosszú. 

A képen, a bal oldali nyaraló képezi az eladás tárgyát.

A nyaraló a ’80-as évek elején épült, időközben felújítási munkálatok történtek, mely kiterjedt a tetőzetre, a külső főfalak hőszigetelésére, a víz-, villany-, csatorna-, gázvezeték csővezetékekre, burkolatokra, berendezési tárgyakra.

A földszint kb. 71,06 m2 alapterületű, + kb. 14,86 m2 fedett terasz. Az emelet kb. 42,05 m2 alapterületű + 6,82 m2 erkély. A tetőtér kb. 27,53 m2 alapterületű. A három szint alapterülete kb. 140,64 m2.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 3 x 20 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Riasztó van. A nyaraló radiátoros/padló központi fűtéssel rendelkezik, ez biztosítja a téli használatot is.

A kerti tóban Koi pontyok vannak.

A kertben van egy 8 személyes jakuzzi, napozó-rész, burkolt- és füves rész. Ki van építve a kerti világítás, automata öntözőrendszer, a gyep alatt vakond háló van. Autókkal, a térburkolattal ellátott udvarban lehet parkolni.

Egyszer élünk. Ne tagadja meg magától ezt a lehetőséget! Vegye meg ezt a nyaralót és élvezze a változatos kikapcsolódást a vízparton: fürdés, csónakázás, szörfözés, horgászat. A közvetlen vízparti családi nyaraló ára 230 millió Forint. 

Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.