Ingatlankereső

Kód: közvetlen-vízparti-telek-eladó-243

Közvetlen vízparti építési telek, eladó

Vízparti otthon építési lehetőség, a víz örök látványával, saját part és mindenkori vízkapcsolat
Közvetlen vízparti földterület eladó.

Magyarországon, népszerű fürdőhelyen, közvetlen vízparti építési telek eladó. A 0,2 hektár terület, önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, be van kerítve, összközműves. A területet könnyen meg lehet közelíteni aszfaltos útról, majd egy kb. 100 méter murvával stabilizált földútról.

A képen a közvetlen tópart látható

A térség fejlett infrastruktúrával rendelkezik, igazi üdülőparadicsom. A terület széles partja biztosítja a közvetlen és mások által nem használható privát vízkapcsolatot. a víz örök látványát. A telek alkalmas arra, hogy megépítse vízparti otthonát, itt lakjon, nyaraljon, élvezze a közvetlen tópart nyújtotta lehetőségeket.

A terület kiváló horgászparadicsom
Itt egy a tóban fogott fogassüllő látható
A fogassüllő hossza, orrától a faroktőig 53 cm

A tó, beérett vízi kultúrájú. Jelenleg ragadozó és békés halak vannak benne, konkrétan ponty, amur, süllő, harcsa, csuka, kárász, keszegfélék, szélhajtó küsz (sneci). A képeken egy 53 cm hosszú fogassüllő látható.

Ívik a hal a vízinövények között
Szép fogás, a privát etetett helyen

A területre beépítési kötelezettség nincs. A terület jogilag osztható.

A képen, a gázcsonk látható
A képen, a vízóra akna látszik
A kép, a szennyvízcsatorna csonkot ábrázolja

A terület meglévő közművei: vezetékes ivóvíz, szennyvíz, vezetékes földgáz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper áramerősséggel). A terület csendes, nyugodt, horgászatra, horgásztatásra alkalmas. A tó MOHOSZ kezelésében van, engedély alapján horgászható, vizsga igazolvány megléte szükséges, éves bérlet vagy napijegy kiváltása mellett. A ritkaságszámba menő, közvetlen vízparti terület irányára: 370 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.