Ingatlankereső

Kód: ref-eladó-panorámás-luxus-polgári-ház-409

Kényelmes városi ház, akár két családnak is

Magas életminőséget nyújtó, elegáns házban, kényelmesen élhet.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő polgári lakóház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Észak-Magyarország egyik kisvárosának csendes zsákutcájában eladó egy fiatal, jó építésű, kényelmes családi ház. Az újházas övezetben lévő lakóház 2000 évben, korszerű anyagok felhasználásával épült. Minőségi anyagok kerültek beépítésre igényes kivitelben.

Itt minden úgy van megoldva, hogy ne sok munkája legyen se a házzal, se a kerttel. A kétszintes lakóház úgy van kialakítva, hogy két család szeparáltan, egymás zavarása nélkül tudja használni. Kényelmes élhet itt az idősebb generáció a fiatalokkal. A két szint szuterénből és földszintből áll. A szuterén falakkal körbehatárolt része kb. 110 m2 nettó alapterületű, ehhez jön hozzá a fedett és a zárt terasz, amely télikertként is funkcionálhat. A földszint kb. 190 m2 nettó alapterületű. A ház nettó össz-szint alapterülete kb. 300 m2.

A telek 871 m2 nagyságú, parkosított, autóval az épületben lévő garázsban és a fedett gépkocsi beállóban lehet parkolni. A kert sarkában grillező került kialakításra. A képen, a földszinti nappali szoba látható.

A képen, a nappali szoba látszik a dolgozó résszel.

Ahogy a képen is látszik, a padlóburkolatok gránit és fa felhasználásával készültek. A kép, a kényelmes étkezőt ábrázolja

A képen, az étkezőhöz közvetlenül kapcsolódó konyha látható.

A képen, a nappali szoba látszik az étkező felől nézve. A nagy megnyitású üveg ajtóinak köszönhetően a helyiség világos és innen közvetlenül ki lehet mennyi a teraszra.

A ház domboldalba épült és innen a képen látható panoráma nyílik a Dunára és a Börzsönyre.

A képen, a közlekedő látható.

A képen, a földszinti hálószoba látszik.

A kép, a földszinti közlekedőt ábrázolja és innen is le lehet lemenni a szuterénbe.

Minden közmű be van vezetve. A képen, a tágas földszinti fürdőszoba látható.

A képen, a szuterén társalgója látszik a terasz kijárattal.

A kép, a szuterén hálószobáját ábrázolja.

A képeken, a szuterénben lévő fürdőszoba látható a szaunával.

A kép, a szuterénben lévő konyhát ábrázolja.

A képen, a szuterénben lévő kazánház látható.

A képen, a szuterénben kialakított télikert egyik része látszik.

A két család részére is kényelmes használatot nyújtó, zöldövezetben lévő családi ház vételára xxx millió Forint. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.