Ingatlankereső

Kód: ref-09

Pihenésre alkalmas csend, nyugalom, jó levegő, kényelem, panoráma, borok

A luxusingatlan, a tökéletes szabadságot, a test, a lélek és a szellem felfrissülését jelenti.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő szuperpanorámás ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balatoni örök-panoráma

Miközben piheni fáradalmait, a szuperpanorámás új dombház kilátóteraszáról, a Balaton látványában gyönyörködve, saját aranyérmes borait fogyaszthatja. Van itt minden: pihenésre alkalmas csend, nyugalom, jó levegő, kényelem, panoráma, borok. A vétellel meg találják számításukat az aktív és inaktív pihenni vágyók, egyedül vagy társaságban, továbbá a világhírű badacsonyi borok rendszeres fogyasztói és mindenki, akinek az alkotáshoz a Balaton látványa szükséges.     

Balatoni örök-panoráma
Balatoni örök-panoráma

Az ingatlan, tökéletes szabadságot, a teljes testi,- lelki,- szellemi felfrissülést biztosít. A képeken a konyha,- étkező,- nappali szoba látható.

Balatoni örök-panoráma
Balatoni örök-panoráma

A képeken a jól felszerelt konyha,- étkező látszik.

Balatoni örök-panoráma

A kép a biliárd terem, faragott bejárati ajtóját (tömör tölgy, kovácsolt vasalatok) ábrázolja.

Balatoni örök-panoráma

A képen a biliárd terem látható.

Balatoni örök-panoráma

Közművek közül a villanyvezeték van bevezetve (220 Volt és 380 Volt ipari áram 3 x 32 Amper áramerősséggel) földkábelen. Víz és szennyvíz házi vízellátó rendszer hidroforral, házi szennyvízkezeléssel zárt tartállyal. A képen, az egyik fürdőszoba látszik.

Balatoni örök-panoráma
Balatoni örök-panoráma
Balatoni örök-panoráma

A kb. 300 m2 luxus dombház: beálló, előszoba, konyha,- étkező,- nappali szoba, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, biliárdterem helyiségekből áll. További építmények a kilátó,- napozóterasz, borospince, gazdasági épület. A képek, egy további fürdőszobát és a 4 hálószobából kettőt ábrázolnak.

Balatoni örök-panoráma

A képen a lakóépület gépészetének egy része látható.

Balatoni örök-panoráma

A ház, külföldről hozott ötlet alapján épült, egyedileg megtervezett, egyre divatosabb és népszerűbb, bioorganikus dombház. Bazaltsziklába van vájva, tetején 1,0 m földtakarással, kilátóterasszal.

Balatoni örök-panoráma

Különálló építmény a hűvös borpince. Csak saját termesztésű, aranyérmes borok vannak benne. A belső levegő hőmérséklete és páratartalma télen-nyáron állandó. A kb. 12.425,- m2 elsőrendű borszőlő, déli fekvésű, reggeltől estig mindig süti a nap. A szőlőt képzett személyzet műveli, akik távlatban is maradnának. A felesleg a borturizmus részeként értékesíthető.

Balatoni örök-panoráma

Az ingatlannál állandó felügyelet van, a borpince zárva van.

Balatoni örök-panoráma

Az ingatlan, további ingatlanfejlesztési és építészeti lehetőségeket rejt magában. Az ingatlan, termőföld. Külföldi személy nem, belföldi magánszemély meghatározott feltételek fennállása esetén veheti meg.

Balatoni örök-panoráma

A Balaton örök látványa, a szép kilátás, eddig is sok művészt rabul ejtett, megihletet. Így van ez régtől kezdve, nemzedékek óta. A nagy víz látványa beleépül a lelkébe, életébe. Végül tekintse meg az ingatlanról készült rövid videofilmet, Tabányi Mihály (1921 - 2019) Ott fogsz majd sírni, ahol senki nem lát című tangóharmonika művész zenei aláfestésével! 

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika. Telefon: 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.