Ingatlankereső

Kód: ref-47

A gyönyörű vízparti jellegű lakóház a Balaton déli partján, már nem eladó

Gondtalan vízparti élmények,- örömök, saját vízparti ingatlanban, mely oly keveseknek adatik meg.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő ingatlan hirdetésén, nem kerestünk túl sokat, mégis rendkívüli lehetőség volt arra, hogy megmutassuk, mit tudunk.

vízparti ingatlan referencia

Gondtalan vízparti élmények,- örömök, saját vízparti ingatlanban, mely oly keveseknek adatik meg. 

A Balaton déli partján, Budapesthez közel, vízparti jellegű lakóház eladó. Az összközműves telek 1300 m2 nagyságú kb. 18 méter széles, önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, teljesen bekerített. Adásvétel tárgyát képezi a lakóház, a tartozékaival, alkotórészeivel együtt és a túlnyomó részben új, teljes berendezéssel. A telek előtt önálló helyrajzi számon lévő, kivett park megnevezésű állami földterület található, melynek területe 169 m2.

A part előtt a víz kiváló minőségű, nádmentes, tiszta, a meder homokos és mélyebb a víz, mint általában. A legnagyobb szárazság idején, a víz, a part előtt 40 cm mélységű volt. Ennél fogva tarthat csónakot, elektromos kishajót, kalózvitorlást, vízi-biciklit, felemelhető tőkesúlyos (kieles), vitorlás hajót is. A telek alkalmas a vitorlás hajó kivételére, berakására, tárolására. A telekről és a lakóházból is, gyönyörű panoráma élvezhető.

vízparti ingatlan referencia-1

A lakóház 2005 évben épült, korszerű anyagok, technológiák felhasználásával. A képen látható lakóház könnyűszerkezetes. Ezt a lakóházat építész tervezte, nyilatkozott a jóságáról, az I fokú építésügyi Hatóság engedélyezte, használatba vételi engedélyt adott ki, azzal hogy a ház kielégíti a lakóházra előírt követelményeket és a hő-technikai szabványokat. Magát a rendszert Magyarországon sok intézmény és intézet bevizsgálta.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a vezetékes földgáz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram, 3 x 16 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna. A lakóház fűtése gáz központi fűtés. Ki van építve egy fejlett riasztórendszer és a klíma rendszer.

Az ingatlanhoz érve, az utcai tömör fakapun belépve már az első benyomás is kellemes. Pormentes, vadonatúj térkövezett bejáró út vezet a házig, ahol a térburkolat kiszélesedik, alkalmasan arra, hogy autókkal itt lehessen parkolni és beállni a garázsokba. A telekből és házból, az utca felől nem látszik semmi, ez által a ház és annak élettere intim.

A 4,0 méter széles és 22,5 méter hosszú bejáró út és az egész ingatlan a szomszédoktól leylandi ciprussal van szeparálva. A bejáró út után a Balaton irányába, a telek kiszélesedik. Itt kapott helyet a mediterránház. A ház külső befoglaló mérete a szerszámtárolóval garázsokkal együtt 25,95 hosszú, szélessége 12,5 méter. A kétszintes ház 181,06 m2 területet takar le a telekből.

vízparti ingatlan referencia-2

A lakóházhoz érkezve nagyméretű részben fedhető teraszon keresztül jutunk a főbejárati ajtóhoz. Az ajtón belépve a tágas közlekedő fogadja az érkezőt. Itt van lehetőség a ruhát, cipőt váltani.

vízparti ingatlan referencia-3
vízparti ingatlan referencia-4

A közlekedőből balra indulva a lakóház hangulatát meghatározó (egyébként tökéletes kamra,- konyha,- étkező,- nappali,- terasz,- kert kapcsolatos) egy térben lévő helyiségbe érkezünk. Ez itt a társasági élet tere. A nappali ülőgarnitúráján ülve élvezhetők a balatoni naplementék.

vízparti ingatlan referencia-5
vízparti ingatlan referencia-6

A képek, a földszinti étkezőt és konyhát ábrázolják. A konyhából nyílik a kamraajtó.

vízparti ingatlan referencia-7

A képen, a kamra látható.

vízparti ingatlan referencia-8
vízparti ingatlan referencia-9

A közlekedőből jobbra indulva két db egészséges méretű hálószobához, a lépcsőházhoz, a fürdőszobához (kád,- zuhanyozó,- mosdó) és a külön helyiségben elhelyezett (WC,- Piszoár,- kézmosó) illemhelyhez juthatunk. Újak a berendezési tárgyak, a gépészeti csövek, villamos vezetékek, szerelvények, burkolatok, festések. A képeken, a földszinti hálószobák látszanak.

vízparti ingatlan referencia-10

A kép, a földszinti illemhelyet (WC,- piszoár,- kézmosó) ábrázolja.

vízparti ingatlan referencia-11
vízparti ingatlan referencia-12

A képeken a földszinti fürdőszoba (kád,- zuhanyozó,- mosdó) látható.

vízparti ingatlan referencia-13

A tömör tölgyfalépcsőn felérkezve az emeleti folyosóra érkezünk. Balra a gyermekszoba nyílik. Jobbra az emeleti külön helyiségben lévő (WC,- piszoár,- kézmosó,- kazán) illemhely, majd a fürdőszoba (kád,- zuhanyozó,- kétállásos mosdó) bejáratához juthatunk. A képen, a tömör tölgyfa lépcső látszik.

vízparti ingatlan referencia-14
vízparti ingatlan referencia-15
vízparti ingatlan referencia-16

A folyosón továbbközlekedve további két hálószoba közelíthető meg. Minden szobából kijárat van a Balatonra tájolt erkélyre. Itt is, mind a földszinten, újak a berendezési tárgyak, a gépészeti csövek, villamos vezetékek, szerelvények, burkolatok, festések. A képek, az emeleti hálószobákat ábrázolják.

vízparti ingatlan referencia-17

A képen, az emeleti fürdőszoba (kád,- zuhanyozó,- kétállásos mosdó) látható.

vízparti ingatlan referencia-18

A képen, az emeleti illemhely (WC,- piszoár,- kézmosó) látszik.

Helyiségek: Földszint

 • Közlekedő 21,33 m2
 • WC-kézmosó 3,84 m2
 • Fürdőszoba 11,48 m2
 • Konyha 9,57 m2
 • Kamra 2,95 m2
 • Nappali,- étkező 35,19 m2
 • Hálószoba 12,56 m2
 • Hálószoba 12,06 m2
 • Tároló 3,00 m2
 • Szerszámtároló 14,56 m2
 • Garázs 33,90 m2
 • Terasz 44,96 m2

Helyiségek: Emelet

 • Folyosó 17,03 m2
 • WC-kézmosó 3,84 m2
 • Fürdőszoba 11,48 m2
 • Hálószoba 20,20 m2
 • Hálószoba 16,95 m2
 • Hálószoba 16,73 m2
 • Erkély 16,01 m2
vízparti ingatlan referencia-19

Az ingatlant szakképzett, fiatal kertész ápolja, jó referenciákkal, szerszámozottsággal, aki a kerti hulladékot el is szállítja, stéget berakja, kiszedi, és aki az ingatlant külön megállapodás alapján, a távlatban is gondozná. Igény esetén a Vevőnek bemutatom.

Végül, tekintse meg az ingatlanról készült rövid videó filmet

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika. Telefonszáma: 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.