Ingatlankereső

Kód: balatoni-étterem

A családias hangulatú, bejáratott balatoni étterem, már nem eladó

A Balatonnál, mindig volt, van és lesz is valaki aki enni, inni vagy éppen szórakozni akar...

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő balatoni étterem eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Az alábbi, ismertetetésre kerülő melegkonyhás étterem,- rendezvényterem,- lakás már nem eladó

Kedves kollégák, vendéglátósok!

Figyeljetek jól rám! Ilyen lehetősége egy embernek legfeljebb csak egyszer adódik az életében. 81 évesen eladom a vendéglőmet, melyet úgy csináltattam meg, ahogyan 30 éves szakmai múlttal a hátam mögött, a szívem diktálta. További 26 év alatt bejárattam. 56 éves vendéglátós gyakorlatom után állítom, hogy éttermem minden igényt kielégít, minden a kezem ügyében van és technológiában tökéleteset alkottam. Eladom az 1472 m2-es telken lévő 1037,8 m2 nettó össz-szint alapterületű vasbeton gerendarács alapozáson nyugvó, korszerű melegkonyhás éttermemet.

A fedett teraszt is figyelembe véve, összesen 260 főt tudok egyszerre leültetni.  A vendégek szeretik, jól érzik itt magukat.

Talán ott hibáztam, hogy nem vettem figyelembe az idő múlását és a gazdasági válságot. Ma, elegendő lenne a vendéglőnek a fele. A másik, fiatalabb (12 év) felében, élőzenés bárt működtetnék, táncteremmel, az első emeleten intim bokszokkal, a tetőtérben szobákkal. A házon a jelenleg külső és belső natúr téglafelületeket lemeszeltetném fehérre.

A legtöbb hazai és külföldi turista ismeri a balatoni vendéglátás kedves hangulatát, barátságos képét és szívesen jön szabadidejében pénzt költeni. A ti felelősségetek abban áll, hogy ez a barátságos kép meg is maradjon. Mert milyen arcát mutassák a balatoni vendéglők a világnak? Egy hanyatló iparágat ahol a turista, a pénzéért, nem talál éttermet, ahol kiszolgálnák?

Hozzon magával otthonról konzervet és melegítse kempingfőzőn, mint a szocializmusban? Távolról, esetleg külföldről kell importálni vendéglőst, mert a hazai vendéglősök lemondanak évtizedes örökségükről, amiből eddig is éltek a Balatonnál? Vagy él még hazánkban egy-két rátermett vendéglátós kolléga, aki képes bebizonyítani, van még jövője a hazai vendéglátásnak az egyre növekvő balatoni idegenforgalomban.

És Te, aki ezeket a sorokat olvasod, ha téged érdekel, neked odaadom 100 millió Ft.-ért. Hidd el, megéri. Ha kiszámolod, mibe kerül, látni fogod, hogy kb. 250 millióba. Neked is csak azért adom ennyiért, mert neked még van időd, hogy folytasd, amit elkezdtem. Ha nincs pénzed, kérj növekedési hitelt az MNB-től, és a kis és középvállalkozóknak adható uniós támogatást. Az ingatlan tehermentes és terhelhető. Hidd, el jól jársz vele. A Balatonnál mindig lesz valaki, aki enni,- inni és szórakozni akar.

Egyéb adatok:

  • Az épület jellege: fiatal, impozáns megjelenésű organikus épület
  • Szerkezet: vasbeton gerendarács alapozás, téglafalak, vb. födémek, fa tetőszerkezet, cserépfedés
  • Nyilvántartás szerinti megnevezése Lakóház,- vendéglő,- kiállítótér,- udvar
  • Működés szerint: melegkonyhás étterem,- rendezvényterem,- lakás
  • A terület övezeti besorolása: kertvárosi lakóövezet
  • Rendezési terv szerint engedélyezhető: 4 lakásos lakóépület, lakosság alapfokú ellátását biztosító kereskedelmi,- szolgáltató, oktatási, egészségügyi épület
  • Építés éve: I ütem: 1998,- II. ütem: 2002
  • Telek területe: 1472 m2
  • Össz-szint alapterület: falak által közrezárt nettó alapterület: 1037 m2

Ha érdekel a dolog, hívd fel az ingatlanosomat! Ő intéz mindent. Megadom a nevét és a telefonszámát. Lőkös Gáborné Erikának hívják és a telefonszáma: 06-30-218-0000. Add át szívélyes üdvözletemet, kézcsókom a hölgynek! (id. J. I.)

És végül, nézd meg azt a videót, amit Ő készített az éttermemről!

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.