Ingatlankereső

Kód: ref-37

Lakás az autónak

Az eladó garázs, védelem az Ön gépkocsijának

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő garázs eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Siófokon garázs eladó

Siófokon, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, kb. 17 m2 alapterületű garázs tulajdonjoga eladó. A garázs megközelítése egyszerű és biztonságos, a beálláskor nem kell kanyarodni, egyenesen be lehet állni. A garázs belső mérete: 5,22 m x 3,25 m. A garázsajtó szélessége: 2,68 méter. Nagyobb méretű autó pld. terepjáró, vagy áruszállító furgon részére is alkalmas.

A garázsba jelenleg kétszárnyú acéllemez garázsajtón lehet behajtani, azonban ha valaki automatizálja, akkor a beálláshoz, ki sem kell szállnia autójából. A garázsba be van vezetve a villany (220 Volt háztartási áram, 1 x 16 Amper áramerősséggel). A garázs szabadon adható-vehető, örökölhető.

Az önálló garázs megvételével az alábbi előnyökhöz jut: A fedett,- zárt hely védelmet nyújt autójának. Nyáron az autót, nem veri szét a jégeső, nem égeti szét a tűző nap, amikor is a napon, az autó belső terében akár 60 Celsius-fok meleg képződhet. Télen nem kell havat,- jeget kaparni az ablakokról. Téli induláskor, nem egy lehűlt autóba kell beülni, ahol felfázhat. A garázsban tartott autó télen könnyebben indul.

A garázs elrejti autóját a kíváncsi szemek elől. A garázs az időjárás viszontagságainak védelmén túl, védelmet nyújt egyéb külső behatások ellen. A garázsban tartott autóját az éjszakai mulatozók nem rongálják meg, nem festik össze, nem karcolják meg, nem törik fel, nem lopják el, nem szúrják ki a gumikat, nem gyújtják fel az autót.

Ezen kívül a garázsban tartott autó amortizációja is kisebb, nehezebben rohad a karosszéria, egy esetleges gépkocsi eladásnál előny a garazsírozott autó. A garázs, raktározásra is alkalmas. Amennyiben félti autóját, ne féljen érdeklődni a garázs iránt sem. A jó helyen lévő, téglából épült garázs ára: 2,5 millió Ft.

A hirdetést Lőkös Gáborné (Erika) készítette: tervezte, kivitelezte és tette közzé. Elérhetősége: 06-30-218-0000. A hirdetés megjelenésének napján, a garázs, alku nélküli vételáron elkelt.

A balatoni-ingatlanok.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.